Aktywne Wpisy
farbowanylisek +712
Amerykańska kultura dawania napiwku to największy rak cywilizacji zachodniej #ameryka
oficjalniemartwa +241
Następne szarlatany, które nie powinny się rozmnażać
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Cały myk polega na tym, że oprócz tej mieszanki ziół, na plecy nakłada się mąkę wymieszaną z miodem. Efekt: papka się roluje i wygląda wtedy jak białe robaczki. Pelikany łykają i biznes się kręci.
W komentarzach więcej hitów xD
#bekazpodludzi #patologia
Już od jakiegoś dłuższego czasu czuję, sama nie wiem jak to nazwać, jakbym powoli w ogóle odnajdywała to kim jestem. Zawsze czułam się jakaś stłumiona, nie umiałam wlasciwie rozpoznać emocji, o zarządzaniu nimi nawet nie wspominam. Zaryzykuję nawet swierdzenie że mam problemy z własną tożsamością.
Ostatnio dowiedziałam się czemu.
Kilka słów o rodzicach: ślepa wiara w kościół, czym raczyli mnie 20 lat, zimne wychowanie, tresura i szantaże emocjonalne- tak jawi mi się dzieciństwo.
W naszej ostatniej rozmowie parę miesięcy temu zapytałam rodziców jakiego życia dla mnie chcieli i na jakiego człowieka chcieli mnie wychować.
- Chcieliśmy żebyś była posłuszna.
To był krótki poradnik Jak można zabić człowieka przed trzydziestką ;)
#urodziny #zalesie
@NewBlueSky: prawo entropii?
@SkeletonKing: no to chyba nawet nie wiesz o czym piszesz. Nie tworze postów w stylu "patrzcie jaki pewny jestem" tylko podkreslam jesli ma to znaczenie. Czasem jak tutaj
Dobrze, że zaczynasz rozumieć skąd biora się twoje problemy.
@NewBlueSky A tak z ciekawości.. wzrusza cię coś, porusza do łez? Dreszczy na ciele?
Napisał po polsku użytkownik wykopu xD
dlatego tez nielogiczne znieksztalcanie czy cenzura jezyka przez lewicowców to duzy problem. Jezyk powinien byc optymalny aby latwo sie go nauczyc. Podobnie np w przeciwienstwie do przekonan wykopkow co uwazaja sie za wielkich empatycznych nie uwazam, ze ludzie, ktorzy pisza wyrazy z bledami sa gorsi. Czesto mozna zauwazyc ze wynika to z blednej mowy(ludzie pisza tak jak mowia, a mowia blednie), a skad slaba mowa? Z