Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
W wieku 39 lat poznałem pierwszą dziewczynę. Nigdy nie byłem tak zakochany.
Teraz mam 40. Zerwała ze mną i nie wiem co ze sobą zrobić. Czuję, że już dla mnie za późno, że zmarnowałem jedyną szanse. Za bardzo chciałem z nią być.
#przegryw #zwiazki #rozstanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6282941ca9941469909bbfd3
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Jak poznałeś jedną w wieku 39, to co za problem znaleźć drugą w wieku 40 czy 41? Nic strasznego się nie stało. Zyskałeś cenne doświadczenie, wiesz już poniekąd co robić, a czego nie oraz z czym to się je. Głowa do góry. I nie staraj się za bardzo, nie stawiaj cipy na piedestale bo to Cię zgubi.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: byliście ze sobą choć pełny rok czy tylko kilka msc? próbuj to naprawić. ja też dużo o-------m a potem olałem tych guru youtube którzy kazali odpuszczać i zrobiłem po swojemu. pomogło. na kilka miesięcy ale pomogło ;)
  • Odpowiedz
AntyPrzegryw: @KorwinizacjaPrzelyku: jak ma do was wbijać na tag? Przecież miał kobietę idąc waszym tokiem myślenia nie ma wstępu na tag, a do tego nigdy nie był przegrywem skoro znalazł sobie kobietę. Waszym zdaniem z prawdziwego przegrywu nie ma wyjścia, a przegryw definiujecie jako brak kobiety. @Pozytywny_gosc:
@olaf_wolominski: no i patrz z jakimi ułomkami jak ci powyżej tutaj siedzisz ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz