Wpis z mikrobloga

@Rosalinea: chociaż uczciwie trzeba przyznać że Kapsel od początku mówił że nie chce miłości czy głębszych relacji w programie - na początku sam mówił że jakby podeszła do niego Ola to by ją wybrał bo się dobrze z nią dogaduje i jest wesoło. Niektórzy uczestnicy jak Laura też powtarzają że nie przyszli do programu po miłość - ciekaw jestem jakby to wszyskto wyglądało jakby produkcja tak mocno nie ingerowało w losy
@kipman1: no my na całe szczęście oglądamy live / choć też mooocno okrojony i pocięty/ i wiemy więcej niż nam w odcinkach serwują. My tutaj już na początku sezonu z kilkoma innymi osobami od razu wyczuliśmy, że Kapsel prawdziwej relacji nie szuka. Nie uważasz, że dziwnym jest to, że my oglądając tak mocno okrojone relacje to zauważyliśmy, zauważyli to tez uczestnicy jak chociażby Grześ Skunks choć krotko tam był, czy Jay
@kipman1: ale wiecie co , już pisałam to wcześniej , nie pokazują live , jak Karo niby rzekomo narzucała się Kasprowi przy tym basenie ,jak siedzą na palarni i gadają o swojej relacji , tam na bank coś było wycięte jak ona mówiła , że jak ma być coś między nimi to będzie , a Kasper mówił ale nie w ..i obcięli tą rozmowę , przewijalam to chyba z 5 razy
@kipman1: w rozmowie na live przed tą pandora Kasper mówił Karolinie że tez lubi jak dziewczyna o niego zabiega a nie tylko on sam i że czemu więcej do niego nie podchodziła na początku programu. No to dziewczyna wzięła sobie to do serca i postanowiła przejąć inicjatywę. Chociaż uważam że jej zachowania były poniżej wszelkiej godności to jednak Kasper dał jej prawo sądzić że tego oczekuje że będzie za nim latała.
@Rosalinea: zgadza się - gdyby wszyscy komentujący oglądali lajwy nie byłoby aż tylu podziałów odnośnie opinii o danych uczestnikach, a tak mamy inne opinie oglądających odcinki tv, minimalnie inne opinie którzy oglądali odcinki rozszerzone z bonusami oraz zdecydowanie inne opinie tych którzy oglądają lajwy.
Odnośnie naiwności czy słuchania tego co mówią inni to może jest to kwestia pokolenia - do mnie do pracy często przychodzą ludzie w wieku 20-25 lat i
@Rosalinea: dokładnie trakie czasy i takie pokolenia - w moim otoczeniu (wiek 30-40) jak się spotykamy to nikt telefonu nie wyciągnie bo chcemy pogadać, a młodzież ceche się bardziej pokazać. Ale w showbiznesie też jest dużo powiedzmy gwiazd któe nie trawią telefonów na spotkaniach z przyjaciółmi - taka Doda, Honka czy Zawadzka wręcz gotują się gdy ktoś siedzi na telefonie w trakcie spotkania.

@Nutella85 do Grzesia Skoczka każda dziewczyna pasuje bo
@kipman1: naprawdę uważasz że Laura podba się Kapslowi? jak uważam że to wytrawny gracz,ma w nosie choćby ciut większe relacje z nią
to zwykła kalkulacja na zimno ,bo wie że Laura i Grześ z nikim tam nie mają konfliktu,każdy ją i Grzesia lubi mniej czy więcej ,
dlatego chce być z nią i dojść do finału i wyeliminować Grzesia który dla niego jest nie małym zagrożeniem w drodze do finału
@Amikamamy: Ja uważam że Laura podoba się Kapslowi i z żadną dziewczyną już w programie nawet nie będzie się starał zbudować relacji. Podobnie do niego Laura w hotelu nie chce szukać miłości i pewnie do niej uderzy po wyjściu z hotelu. Zbyt dużo wstawek na jej temat mu się wyrwało - tak czuję że tak jest, może się mylę ale czasami zdarza mi się trafić - podobnie myślałem o Krzysiu iderzającym