Wpis z mikrobloga

Chłop by tylko lekką robotę chciał najlepi na pół etatu 4 godziny dziennie, taką która nie wykończy psychicznie i fizycznie chłopa i żeby nie było dużo kontaktów z ludźmi, nawet za minimalną krajową taka by dla jego wystarczyła, czy to aż tak wiele dla cichego spierdoksa z fobią społeczną ehhh panie przegryweczku taka praca jest dla mojego syna 0skara, dla pana jest z-----------e na 3 zmiany na produkcji 6 dni w tygodniu ehh its over dla chlopa #przegryw #s----------e #januszex #fobiaspoleczna #pracbaza
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kutabix: kiedy miałem hardą fobie społeczną to też miałem takie marzenie, najlepiej jakaś mała rodzinna firma, kilka osób na krzyż, bez zbędnych konfliktów, żeby wszystko było idealnie i po mojej myśli, niestety wybudzilem się i pozabelm gorzką prawdę, gdzie trzeba tyrać w januszexie jak wół
  • Odpowiedz
@kutabix: ja mam taką i czuje się jak jeszcze większy spierdoks siedząc sam całe dnie w budce albo samochodzie, a własnie chciałbym obcować z ludźmi i zawierać nowe przyjaźnie. Tyle, że w pracy takie normany są, że szkoda się z nimi witać w ogóle, więc tego nie robię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz