trumnaiurna
https://www.pinksale.finance/#/launchpad/0x4C91a7b5ab064A6A55C60F3f56E0071c1D6e17F8?chain=BSC
Jeden z najlepszych projektów jakie w tym roku widziałem na różowej wyprzedaży, a goście odpalają go w środku bessy.
Albo głupi, albo szaleni.
#kryptowaluty #shitcoin
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
marek321
marek321
@trumnaiurna: co to dokładnie jest ? masz wiecej info ?
0
trumnaiurna
@marek321: Przeczytaj ich biały papier, tam masz wszystko.
0
DildoShwaggins
@trumnaiurna: wydaje się że to sztos i żal nie kupić; kupiłeś czy tylko dzielisz się wątpliwościami? :)
0
trumnaiurna
@DildoShwaggins: Presale jest jutro, zobaczę co na AMA powiedzą ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
0
DildoShwaggins
@trumnaiurna: dzięki, doczytałem już że od jutra do 21 maja i dalej przerabiam info o tym projekcie; potencjał jest
0
RozQrw
@trumnaiurna: a ten audyt w komentarzu o możliwości zmiany buy/sell tax nie odstrasza?
0
ddaapp
@RozQrw: niby mają się zrzec dostępu do kontraktu więc akurat te funkcje to będą nieistotne. Jeśli pokażą twarz na ama to będę spokojny.
0
trumnaiurna
@RozQrw:
U nich na grupie była informacja, że nie mają funkcji setexcludefrommaxxx (wpisz sobie w wyszukiwarkę "max" i znajdziesz ten wpis), więc muszą zmienić limit transakcji na większy, żeby PinkSale mógł utworzyć płynność, bo bez tego nie będą mogli sfinalizować presala, a druga sprawa, chcą zablokować boty czekające na dodanie płynności, żeby nie było pump & dump. KYC jest, dwa audyty, do tego unikalne utility w porównaniu do ostatnio sprzedawanych
0
jagged
jagged
@trumnaiurna myślałem że pre sale będzie mial mocniejszy start ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
trumnaiurna
@jagged: Mowiłem, odpalanie takiego projektu w środku bessy, to głupota (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
0