@theicecold: Wiem, dowod anegdotyczny. Tylko bawi mnie takie gadanie ze tylko od prywatnej osoby kupisz dobre,uzywane auto Wszedzie sa dobre auta i tyle.
A może OP chce kupić auto od właściciela auta i z nim podpisać umowę? A nie, że handlarz podsunie umowę z już wpisanymi danymi poprzedniego właściciela i nigdzie nie będzie śladu po handlarzu.
@pablo_see nie każdy handlarz to oszust bez działalności. Wystarczy zapytać czy wystawia fakturę. Niestety przy tańszych autach sporo jest ludzi bez działalności którzy działają na szkodę tych uczciwych. Tutaj już po opisie ogłoszenia widać że to handlarz, więc
Tylko bawi mnie takie gadanie ze tylko od prywatnej osoby kupisz dobre,uzywane auto
@vegetassj1: To nie do końca tak, ale sposób w jaki działają handlarze ogromnie zmniejsza szansę na dobre auto. Bo handlarz sprowadza auta z zachodu, gdzie samochody używane są... droższe niż w Polse.
Tylko handlarz nie sprowadza tych droższych, a sortuje na mobile.de auta po cienie rosnąco i wybiera spośród najtańszych. Czyli tych które mają jakąś wadę -
#olx #samochody #pytanie
Wiem, dowod anegdotyczny.
Tylko bawi mnie takie gadanie ze tylko od prywatnej osoby kupisz dobre,uzywane auto
Wszedzie sa dobre auta i tyle.
@plussix: Sprawdzic historie pojazdu na rzadowej stronie.Sprzedajacy ma cos do ukrycia
@pablo_see nie każdy handlarz to oszust bez działalności. Wystarczy zapytać czy wystawia fakturę. Niestety przy tańszych autach sporo jest ludzi bez działalności którzy działają na szkodę tych uczciwych. Tutaj już po opisie ogłoszenia widać że to handlarz, więc
@vegetassj1: To nie do końca tak, ale sposób w jaki działają handlarze ogromnie zmniejsza szansę na dobre auto.
Bo handlarz sprowadza auta z zachodu, gdzie samochody używane są... droższe niż w Polse.
Tylko handlarz nie sprowadza tych droższych, a sortuje na mobile.de auta po cienie rosnąco i wybiera spośród najtańszych. Czyli tych które mają jakąś wadę -
Powiem tak: kazde nastoletnie auto bylo naprawiane mniej lub bardziej.
Inna sprawa jak to bylo robione
A auto po calce nie musi byc tragedia- w nastoletnim aucie to moze byc uszkodzony zderzak i lampa.
Co do nowszych aut- pewnie tam leci wiecej walkow niz przy autach do 10 kola.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@krabopajonk: powiem Ci że avatar bardzo Ci pasuje. wyglądasz na typowego januszka tylko potem nie pisz że to baicik był bo to już stało się nudne.