Wpis z mikrobloga

@Marmite:
Ja bym miał pomysł na jakąś dobrą panierkę, albo dodatki do niego, podane z naprawdę dobrymi ziemniaczkami i jakąś surówką

Dodatkowo, mógłby np wkładać specjalnie przyrządzonego schaboszczaka w odpowiednią bułkę i takiego polskiego burgera robić.

Ogólnie uważam, że mamy bardzo mało barów typu fast-food z polskim żaraciem. Nie mówię o restauracjach czy barach mlecznych. Chodzi o takie skomponowanie polskich smaków i takie ich podanie aby można było je jeść w
Wszystkie inne sposoby przyrządzania schabowego to marnowanie mięsa i ziemskich zasobów.


@red7000: Ogólnie schabowe to marnowanie zasobów, gdy jest delikatny sznycel z cielęciny xD Niemniej da się zrobić #!$%@? schabowego jak i turbo moczonego, z kostką, na smalcu, smażony na odpowiedniej temp.