Testowałem dla dobra nauki p--o intra workout jak izotonik oraz na noc jako adaptogen - to i przetestuje nikotynę na redukcji pod dziąsło. Dla dobra nauki, Zyzza i trójboju
@Kasahara: Zajebista alternatywa. Nie palę już miesiąc. Problem tylko w tym, że przy nadużywaniu jest nieprzyjemnie w ustach, a kapeć jest nie do zniesienia.
@Kasahara: jako palacz głównie e-papierosów, czasem użytkownik tego snusa (jak mi chujki dobry kod promocyjny wyślą, nie będę im nabijał kabzy) uważam że z tą nikotyną i łaknieniem to trochę koloryzują. Zawsze jak zapalę lub wezmę na głodniaka to głód wcale nie znika, tylko chce mi się rzygać i łeb zaczyna boleć. Może tobie skoro nigdy nie paliłeś zadziała lepiej. A no i nie wal tych wersji z 4 kropkami
#rozdajo #wykop #glupiewykopowezabawy #heheszki Uwaga potężne rozdajo! Nie biorą udziału zielonki i moja czarna lista. Do rozdania pyszny karton czypsów. Wysyłka na twój koszt. Zaplusuj wpis i napisz komentarz: Trump mój prezydent! Nie czekaj zaplusuj już dziś! KLIK
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
źródło: comment_1652214552967doGzhpRO44atE2pNM0q.jpg
PobierzJa kupiłem wersje dla ciot. 4 i 8 mg. Może ktos Cie poczęstował 20 mg+
@ciasteczkowy_otwur: nsus
Sprytne ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_1652215305AXnbbq0g3X2IMyrQNIQFZo.jpg
Pobierz@Kasahara:
źródło: comment_1652215392nNWwExG7wTUBeFhMAvMM7n.jpg
Pobierz@Kasahara: nie lepiej modafinil / a--------a? xD modafinil z kofeina dziala jak a--------a tyle ze 12h