Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +785
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
#ukraina #rosja #wojna #takaprawda
@gdanszczanin2019: no jak? :) Tak że zakłamane są pro ruskie rządy? Jak Węgiery czy Niemcy albo kandydatka na prezydenta Francji - Le Pen? Nawet na naszym podwórku znalazła się konfa. Ci są zakłamani.
@gdanszczanin2019: Państwa NATO nie pozwolą na to. Serio. Wyszkolą Ukraińców na tyle że Ci będą mogli ich sprzętem precyzyjnie ostrzeliwać ruskich a każde użycie broni masowego
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@gdanszczanin2019: czyli mniej więcej tak jak do Kijowa?
@gdanszczanin2019: trochę kosztowne to strasznie było. Ty na serio wierzysz w te bzdury? Oni już mają wizualnie potwierdzoną utratę ponad 600 czołgów
@gdanszczanin2019: uuuu rosja okupuje miasteczko 20 tys mieszkańców i zdobycie go zajęło im tylko 2 miesiące, czuć tę potęgę militarną
@gdanszczanin2019: a VDV co setkami padali w Hostomelu? ( ͡º ͜ʖ͡º)