Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Agnsad +120
#rolnikszukazony oglądanie rolnika z wykopem jest takim sztosem, czytamy z mężem na głos komentarze i mamy beke. Rolnik z wykopem to coś wspaniałego
Pomijam ze gowno z tego pieczenia wyszło. Mięso nie odchodzi od kości, pływa w wodzie z tłuszczem i wyglada jakby było gotowane za krótko na parze ( ಠ_ಠ)
Nie widzę żadnego sensu w długim pieczeniu wielogodzinnym w zwykłym piekarniku elektrycznym. Nie ze względu na koszty, a ze względu na to
Gdzie pisałem ze masz wędzarki odpalać w bloku? Tłumacze ci ze ten eksperyment społeczny nie ma żadnego sensu xD
@GajuPrzegryw: Nie. Natomiast nie s----------m z matematyki jak ty palić fajki za garażami i mam świadomość, że piekarnik chodzący 8h to jest koszt jakiś maks 5 zł. Stać mnie wydać raz na jakiś czas tyle, żeby zjeść zajebiste żeberka.
@GajuPrzegryw: To tylko twoje urojenie. Nie
W sumie w pracy wychodzę na fajka, a palarnia wyglada jak garaż, wiec bardzo sie nie pomyliłeś xD i zarabiam sporo ponad średnia krajową jednak nie lubię marnotrawstwa.
Tak jak mówię dla mięsa lepsze by było 2h w 170(chociaż i tak mogłoby być niedopieczone bez termo) niż 100 przez 10h.
@Itslilianka: co k---a?
@dumpmuzgu: Robię w kapuście a są mocno tłuste :( wiec wole je nieco dłużej potrzymać.
@SargonofAkkad:
Haha, jak to pisałem, to wiedziałem, że ktoś z tym cytatem wyskoczy :D
Możliwe, że po prostu nie lubisz żeberek, ale mi się
Ja po prostu tego nie lubię.
@Itslilianka: A było czymś przykryte przez te 8h czy tak jak na zdjęciu?
W sumie co do karczku to rzeczywiscie jak go sie zle zrobi to bedzie twardy i bez smaku, trzeba go dlugo marynowac wczesniej to jest zajebisty.
Najwyrazniej trzeba sie pogodzic z tym, ze jak cos wymaga wiecej wysilku przy przyrzadzeniu by bylo dobre to beda ludzie narzekac i nie przekona sie ich, jak z karpiem.