Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 636
Wrzucam żeberka do piekarnika na noc. 100 stopni 8godzin. Jak chcecie to zawołam rano jak wyszły ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • 151
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Itslilianka: nie słuchaj j------o biedactwa, wolne gotowanie to metoda dla nadludzi. Polecam w takim celu wolnowar, 3.5 litra wystarczy a samo urządzenie można dostać za 80-100zl. Niektóre mają timer, że się same wyłączą to nie trzeba pilnować
  • Odpowiedz
@Itslilianka: zdecydowanie +1 do wolnowaru. Mam od lat i używam regularnie. Jednak piekarnik przez noc więcej prądu zużyje, a wolnowar jest tak zrobiony że fajnie trzyma ciepło, wygodnie się go używa.
I tak jak kolega wyżej pisze, nie słuchaj biedaków, delikatne żeberka wolno gotowane odchodzące od kości to nadjedzenie. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz