Wpis z mikrobloga

@VincentAdultman: Ojojku popłakałeś się? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wiesz że takie wrzutki tylko ułatwiają dostęp do materiału źródłowego w którym jasno widać jak dobrym kierowcą jestem i jak ty nie potrafisz zinterpretować poprawnie sytuacji? :P
  • Odpowiedz
tak to jest jak lewy pas okupuje jakiś głab wyprzedzający tira z różnicą 10kmh, bojący sie przycisnąć swojej wspaniałej Dacii 1.0 60KM lpg.

@atrophy: kto powiedział, że się boi? Może nie chce?
  • Odpowiedz
Sam jestes dekiel. Skoro jedziesz 120 na autostradzie to po co na nią w ogole wjeżdżasz?

@cwlmod: bo może. Na autostradach w Polsce nie ma określonej minimalnej prędkości.

No widzisz, skoro piszesz takie głupoty to tylko potwierdzasz moje zdanie ze nie masz odpowiednich umiejetnosci by jezdzic szybko. Ja mam i sie z tym pogódź ;)

Nie, nie masz.
  • Odpowiedz
Ja po prostu biore pod uwage, ze na drogach jezdza ludzie z roznym sprzetem, umiejetnosciami i z racji ze to sa ludzie, moga popelnic blad

@Stanley666: za dużo oczekujesz od tego człowieka. On tu już nie raz pokazał, że nie potrafi poruszać się pojazdami w ruchu publicznym. Szersze spojrzenie? Wolniejsi uczestnicy ruchu? Panie, a co to, a po co to komu.

To jest tego typu kierowca, który w Polsce jest
  • Odpowiedz
za dużo oczekujesz od tego człowieka. On tu już nie raz pokazał, że nie potrafi poruszać się pojazdami w ruchu publicznym. Szersze spojrzenie? Wolniejsi uczestnicy ruchu? Panie, a co to, a po co to komu.

@Krupier: A czego oczekiwać od ciebie skoro ty jedziesz ura bura na ślepo i na nic nie zwracasz uwagi?( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
A czego oczekiwać od ciebie skoro ty jedziesz ura bura na ślepo i na nic nie zwracasz uwagi?( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: oczywiście. Dlatego od niemal 20 lat jeżdżenia nie miałem żadnej niebezpiecznej sytuacji na autostradzie i żadnej kolizji z mojej winy w ruchu w ogóle.
  • Odpowiedz
@cwlmod: wszyscy którzy uważają że mają umiejętności jeździć szybko to debile.

W moim gronie większość to już martwi debile, albo w więzieniu, albo warzywa

Nikt z tego grona za to nie grzeszył inteligencją - brawo Ty
  • Odpowiedz