Wpis z mikrobloga

Ja po prostu biore pod uwage, ze na drogach jezdza ludzie z roznym sprzetem, umiejetnosciami i z racji ze to sa ludzie, moga popelnic blad. To ze z nikim sie nie zderzyles, nie znaczy ze masz jakies niesamowite umiejetnosci - rownie dobrze inni odpuscili, zahamowali w ostatniej chwili, albo miales szczescie.

@Stanley666: Oj zderzyć to mi się nie raz zdarzyło ale nigdy podczas szybkiej jazdy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dlaczego myślisz,
  • Odpowiedz
cwelmod to jest osobnik lubiący z---------ć, a sam swojego Hyundaia rozwalił w sytuacji, gdzie spokojnie można było tego uniknąć ( ͡º ͜ʖ͡º)

@ZlodziejBilonownic: Hahaha xD Ty za to jesteś osobnikiem, który nawet mając wyraźne nagranie ze stłuczki nie jest w stanie poprawnie zintepretować zdarzeń. Aż strach jeździć z takim jak ty ( ͡º ͜ʖ͡º)

Żeby takiego jak ty zaorać wystarczy
  • Odpowiedz
Z powrotem wolałem godzinę nadłożyć, niż płacić za jechanie tym czymś. 2 pasy, wyprzedzające się tiry, remonty, migający kierowcy którzy koniecznie muszą jechac 200km/h.

@pedros92: Na pewno? A ile ty jechałeś wtedy na lewym pasie?
  • Odpowiedz
@Xune: przyspawał się to trudno, wyprzedzisz z prawej i tyle. to, że on jedzie wolniej niż sobie życzysz, to kijowy powód abyś jechał mu na zderzaku i czekał aż będziesz mógł mu się w tył w--------ć. Po prostu zachowaj odstęp.
  • Odpowiedz
to jest nagranie autorstwa kolegi Cwelmod, zdecydowanie to on jest tym najlepszym kierowcą na drodze i z najszybszym czasem reakcji ( ͡ ͜ʖ ͡)

@VincentAdultman: Ojejku aż się prosisz o urlop od wykopu.

Dziękuję za pochwalenie za czas reakcji. 0.5 sekundy to jednak dużo lepiej niż średnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Przecież zareagowanie zajęło mu z dwie sekundy!

@VincentAdultman: Oho widzę, że urojenia masz niezłe. No pokaż stopklatkę kiedy powinienem zareagować to się pośmiejemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

urlop się przyda, nawet jeśli doprowadzi do niego tak mierny troll jak ty

Nie jestem trollem. To tylko twój mocno ograniczony światopogląd nie może zaakceptować opinii człowieka lepszego od ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz