Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +314
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Milo900 +3
Nie mój post, ale ciekawy się trafił na grupie..
Jak myślicie, ta osoba ma szanse na pozytywne przebranżowienie?
W sumie ma mocne.skille typu angielski albo robiła coś około w IT, studia z informatyki
Tylko ten ostatni akapit, króry zaznaczyłem.
Dorosła osoba, kredyt, rodzina.
Czyli co, będzie chciał 6k na rękę? To jakieś 8500 brutto. Tyle na juniora raczej sie nigdzie nie dostanie w Polsce, no bo jednak od tego poziomu by zaczynał?
Jak myślicie, ta osoba ma szanse na pozytywne przebranżowienie?
W sumie ma mocne.skille typu angielski albo robiła coś około w IT, studia z informatyki
Tylko ten ostatni akapit, króry zaznaczyłem.
Dorosła osoba, kredyt, rodzina.
Czyli co, będzie chciał 6k na rękę? To jakieś 8500 brutto. Tyle na juniora raczej sie nigdzie nie dostanie w Polsce, no bo jednak od tego poziomu by zaczynał?
źródło: temp_file6665862226363992365
Pobierz

#polska #samochody #autostradypolska
źródło: comment_1651918216bJ5WAfRoifnOOKJOaWS2fL.jpg
PobierzZapraszam do Warszawy lub innego dużego miasta ;)
W moim gronie większość to już martwi debile, albo w więzieniu, albo warzywa
Nikt z tego grona za to nie grzeszył inteligencją - brawo Ty
@
@cwlmod:
Co jest takiego szczególnego w Warszawie, że mnie zapraszasz? Byłem i nie zauważyłem nic nadzwyczajnego.
@adammaster36: @droid43210: Już wolę Polską autostradę niż Niemiecką 2 pasmową za dnia. Jadąc 120 wyprzedzanie ciężarówek to jest stres nieporównywalny z jazdą jakimikolwiek innymi drogami przez z-----------y ile fabryka dała ¯\_(ツ)_/¯ Przez to za każdym razem jak muszę jechać przez Niemcy to tylko żeby jechać nocą przy małym ruchu.
@wojtanowsky: Cwelmod to przykład typowego cwaniakia "kierowcy", który potrafi tylko przycisnąć pedał i narzeka, że mu inni w jedździe przeszkadzają. To zakała polskich dróg. Niestety takich jak on na naszych drogach jest większość. Dlatego tyle radości daje mi misja zgłaszania nagrań i zdjęć :) Może wszystkich piratów drogowych jak