Wpis z mikrobloga

@Krupier: Ja jeżdżę od 10 lat i poza okresem młodego kierowcy kiedy dwa razy sie zagapiłem to też nic sie z mojej winy nie stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam do Warszawy lub innego dużego miasta ;)
  • Odpowiedz
wszyscy którzy uważają że mają umiejętności jeździć szybko to debile.

W moim gronie większość to już martwi debile, albo w więzieniu, albo warzywa

Nikt z tego grona za to nie grzeszył inteligencją - brawo Ty

@
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Krupier: Ja jeżdżę od 10 lat i poza okresem młodego kierowcy kiedy dwa razy sie zagapiłem to też nic sie z mojej winy nie stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zapraszam do Warszawy lub innego dużego miasta ;)

@cwlmod:

Co jest takiego szczególnego w Warszawie, że mnie zapraszasz? Byłem i nie zauważyłem nic nadzwyczajnego.
  • Odpowiedz
Tak się jeździ na polskich autostradach. Kilkanaście samochodów z odstępem 2m między nimi przy prędkości 100+ km/h

@adammaster36: @droid43210: Już wolę Polską autostradę niż Niemiecką 2 pasmową za dnia. Jadąc 120 wyprzedzanie ciężarówek to jest stres nieporównywalny z jazdą jakimikolwiek innymi drogami przez z-----------y ile fabryka dała ¯\_(ツ)_/¯ Przez to za każdym razem jak muszę jechać przez Niemcy to tylko żeby jechać nocą przy małym ruchu.
  • Odpowiedz
@adammaster36: ach uwielbiam takich kierowców jak cwelmod, specjalnie dla nich gotowy jestem zaryzykować mandatem za jazdę lewym pasem i grzeczniutko z prędkością 130 wyprzedzam rząd ciężarówek a potem jeszcze chwilę tym lewym pasem jadę i mimo iż podjeżdża Ci taki kretyn jadący 180-190 na dupę i mruga długimi, to ani myślę zjechać na prawy, byle tylko zobaczyć we wstecznym ten ból d--y fana 3 liter albo 4 kółek w swoim
  • Odpowiedz
ach uwielbiam takich kierowców jak cwelmod, specjalnie dla nich gotowy jestem zaryzykować mandatem za jazdę lewym pasem i grzeczniutko z prędkością

@wojtanowsky: Cwelmod to przykład typowego cwaniakia "kierowcy", który potrafi tylko przycisnąć pedał i narzeka, że mu inni w jedździe przeszkadzają. To zakała polskich dróg. Niestety takich jak on na naszych drogach jest większość. Dlatego tyle radości daje mi misja zgłaszania nagrań i zdjęć :) Może wszystkich piratów drogowych jak
  • Odpowiedz