Aktywne Wpisy

shaelix92 +468

źródło: targi_beauty
Pobierz
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
Nie chcę wam wszystkim psuć humoru, ale to jest koniec zarobków w IT, jakie znaliśmy do tej pory. Nie wiem, czy wy ty tego nie widzicie czy udajecie, że nie widzicie? Dopiero co ktoś wrzucił wpis, że nie mógł znaleźć pracy bo 180 CV na jedno stanowisko. Jest nadpodaż programistów, firmy częściej zwalniają niż rekrutują, więc będzie wolnych rąk do pracy coraz więcej. Teraz nikomu się to w
@otto13: @Teuvo: można też z substancji psychoaktywnych.
Myślę że pomoc może jedynie wewnętrzna dyscyplina i powiedzenie "muszę " zamiast 'moge "
Łatwo się mówi bo ja kiedyś też byłam bardzo bez dyscypliny ale teraz ciągle z sobą walczę żeby robić coraz więcej
Na początek to zmuszanie się , później już wschodzi w nawyk
No to pakuj mi pudełeczko jak się nudzisz :-)
Kup se rodosa. W najgorszym wypadku zarośnie i odsprzedasz
Różnica jest taka, że istnieją substancje psychoaktywne o udowodnionym działaniu przeciwdepresyjnym.
źródło: 1000049973
Pobierz