Wpis z mikrobloga

@autotesto @opinie

Wiem, że temat opinii o Autotesto wałkowany był już na mirko dziesiątki razy, ale przeglądając historię nie znalazłem w zasadzie żadnej merytorycznej opinii z ostatniego okresu. Praktycznie wszystko co dostępne w sieci w kwestii opinii o Autotesto pochodzi z przed dobrego roku albo i dalej, a jak wiadomo wiele mogło się przez ten czas zmienić. Bo o ile większość wpisów sprzed kilku lat jest pozytywna, to jednak aktualnych informacji brak. Dlatego jeśli korzystaliście w ostatnim czasie z Autotesto to pisze jak wygląda teraz sytuacja. Z góry dzięki mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Po moich doświadczeniach z różnymi sprzedawcami, raczej nie wyobrażam sobie już kupować auta inaczej, niż za pośrednictwem Autotesto. Uratowali mi skórę kilka razy, a przy tym działają szybko i w zasadzie wszystkie formalności biorą na siebie – ja wskazuję im auto, płacę i reszta mnie nie interesuje. No, może poza odbiorem auta :) W każdym razie nie planuję póki co zmieniać samochodu, ale jeśli kiedyś jeszcze przyjdzie mi coś takiego robić, to
  • Odpowiedz
Jak dla mnie ogólnie cała idea Autotesto jest świetna i planuje korzystać w niej w przyszłości. Kupiłem z nimi auto raz, jakieś pół roku temu i nie narzekam – zarówno obsługa, jak i sam raport były na najwyższym poziomie. Brałem pod uwagę też inne firmy tego typu, ale w mojej opinii Autotesto zdecydowanie najlepiej wychodzi i cenowo i pod kątem rzetelności, także wybór był prosty. Nie ukrywam, że posiłkowałem się także Waszymi
  • Odpowiedz
No to łap moją opinię o Autotesto sprzed miesiąca – rozbudowali trochę swoją ofertę, przez co jest jeszcze lepsza, niż była. Jest wstępna weryfikacja ogłoszenia, możliwość zmiany, dodatkowo także filmik z oględzin. Nie wiem czy można chcieć od nich czegoś więcej. W każdym razie korzystałam z usług autotesto kilka lat temu i korzystałam miesiąc temu – za każdym razem samochody były porządnie sprawdzone, wszystko się zgadało, raport był szybki i rzetelny oraz
  • Odpowiedz
To już chyba norma, że praktycznie większość osób przed zakupem czy skorzystaniem z usługi sprawdza opinie. O Autotesto też dowiedziałam się z internetu i przeszperałam mnóstwo stron, żeby dowiedzieć się czy to nie jest jakaś ściema czy coś. Potem dopiero okazało się, że moja znajoma również korzystała z ich usług i w zasadzie jejj opinia o Autotesto zaważyła – choć w zasadzie nie różniła się zbytni od innych, które mogłam znaleźć w
  • Odpowiedz
@damian-zych: No w zasadzie masz rację, ja także sprawdzam, a nieraz – jak w przypadku opinii o Autotesto także dodaję coś od siebie :) Ostatnio znajomy też korzystał ze sprawdzania przez autotesto i także ma o nich jak najlepszą opinię. Szybko, rzetelnie, bez większego zaangażowania ze strony kupującego. Jak ja współpracowałem z Autotesto to ich pakiety były nieco uboższe, teraz jak patrzyłem na ich stronę to full wypas, nawet filmik
  • Odpowiedz
Jestem właśnie po zakupie auta więc na świeżo mogę podzielić się swoją opinią o Autotesto. Tak jak większość, z tego co czytałem w opiniach o Autotesto na tym i innych forach, nie brałem pod uwagę w zadzie sprawdzania auta przez jakąś firmę. Jednak po kilku sytuacjach bliższych i dalszych znajomych, którzy po zakupie samochodu w pozornie dobrym stanie musieli potem ładować w tysiące w naprawę, uznałem, że zaryzykuję z Autotesto i najwyżej
  • Odpowiedz
Z tego co czytałam w opiniach o Autotesto to zdecydowana większość ma podobne historie – początkowo sceptycznie podchodziła do współpracy z Autotesto, a potem była zadowolona, że jednak nie wtopiła ciężkich pieniędzy na naprawy. Bo nie ma co ukrywać, że zwykły człowiek, nawet jeśli ogarnia mechanikę etc, nie ma takiej wiedzy i narzędzi, co eksperci a autotesto, żeby sprawdzić wóz tak szczegółowo jak oni. Zresztą, sama korzystałam z usług autotesto i oni
  • Odpowiedz