Aktywne Wpisy
daeun +305
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +51
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
Wiem, że temat opinii o Autotesto wałkowany był już na mirko dziesiątki razy, ale przeglądając historię nie znalazłem w zasadzie żadnej merytorycznej opinii z ostatniego okresu. Praktycznie wszystko co dostępne w sieci w kwestii opinii o Autotesto pochodzi z przed dobrego roku albo i dalej, a jak wiadomo wiele mogło się przez ten czas zmienić. Bo o ile większość wpisów sprzed kilku lat jest pozytywna, to jednak aktualnych informacji brak. Dlatego jeśli korzystaliście w ostatnim czasie z Autotesto to pisze jak wygląda teraz sytuacja. Z góry dzięki mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@damian-zych: nie ma sprawy. jak coś dodatkowo w temacie autotesto, to wal śmiało.
@DarioOo: co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@damian-zych: chodzi mi o to, że w pierwszym poście zamiast użyć znacznika tagu # użyłeś znacznika przywołania użytkownika czyli @. Poprawnie powinno być #autotesto #opinie nie @autotesto @opinie. Mam nadzieję, żę tym
@DarioOo: W sumie to swego czasu też sciągałem przez nich auto ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sprawdziłem i rzeczywiście
Zasadniczo mimo czytania opinii o różnych firmach sprawdzających auta przed zakupem nie byłem
@szustAK: brzmi ciekawie. Mógłbyś rozwinąć temat?
@damian-zych: no ale co tu rozwijać? tak jak napisałem w mojej opinii, mam koleżkę, który dorabia sobie w autotesto jako ekspert.
@szustAK: tak z ciekawości dopytam. Oni w tym Autotesto jakoś weryfikują tych ekspertów, czy biorą każdego kto się