Aktywne Wpisy
Stylówa jak u nowobogackiej Tatiany z wioski spod Irkucka xD
#lewandowska #lewandowski #bachata #p0lka
#lewandowska #lewandowski #bachata #p0lka
Lowca90 +83
Często potencjalni klienci pytają się mnie czy warto cyklinować starą drewnianą podłogę czy lepiej ułożyć panele. Moim zdaniem jeśli jest możliwość uratowania prawdziwego drewna to warto to robić. Z brzydkiego kaczątka można stworzyć pięknego łabędzia. Tu efekt finalny w komentarzach fotki przed
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
Z jednej strony 6000 brutto kusi, bo mam 25 lat i zwykle żarłem gruz. W dodatku pięknie będzie wyglądać na CV.
Z drugiej? Koszty życia mi to zjedzą, dojazd będzie drogi (pod Wrocławiem). W dodatku trzeba się przeprowadzić, a średnio mam środki na nowy start. Boję się że utknę i będę robił za te 6k do końca życia.
#korposwiat #pracbaza
Dodatkowo spójrz na to z tej strony, że może warto potraktować to jako inwestycję w przyszłość. Może warto zamiast wynajmu hipotekę wziąć na jakąś kawalerkę?
Wiem że na kredyt hipoteczny nie najlepsze czasy, ale jak zgnijesz 20 lat na prowincji to też nic z tego nie będzie.
Więc generalnie sama hipoteka to była ulga jakkolwiek to brzmi (no i te poczucie, że płace na 'swoje' a nie na wynajem u janusza).
Wiadomo początek był #!$%@?, kredyty studenckie oboje, brak bogatego wujka :), po studiach praca za 2.5 - 3k netto w januszexach (okolice 2012r) to nie