Mature zdałem. Dawno. Sam w sali zdawałem rozszerzoną matmę ale komisja nie chciała mi pomóc :( . I stało Auto Polsatu przed wejściem do szkoły. Ale to było dzień później. Widać, nie wzbudzam należnego mi zaufania przed ludźmi. Gdyby mi pomogli, to bym wam nie powiedział. :)
@evilonep: Nie, to była prywatna uczelnia zaoczna, bo wcześniej zawodówkę robiłem, i był dla mnie za mały poziom. Ogólnie mam 7 lat w plecy, przez środowisko. Poszedłem do "Prywatnego" LO, które nie było żakiem itp. Ogólnie gówniary w ciąży patologia a nauczyciele wyjeb ka na wszystko. Dwie osoby zdały maturę w terminie, w tym ja. Zdałem przeciętnie jak na warunki ogólnopolskie. Egzamin gimnazjalny miałem over9999.
Czesć.
Mature zdałem. Dawno.
Sam w sali zdawałem rozszerzoną matmę ale komisja nie chciała mi pomóc :( . I stało Auto Polsatu przed wejściem do szkoły.
Ale to było dzień później.
Widać, nie wzbudzam należnego mi zaufania przed ludźmi.
Gdyby mi pomogli, to bym wam nie powiedział. :)
Ogólnie mam 7 lat w plecy, przez środowisko. Poszedłem do "Prywatnego" LO, które nie było żakiem itp. Ogólnie gówniary w ciąży patologia a nauczyciele wyjeb ka na wszystko. Dwie osoby zdały maturę w terminie, w tym ja. Zdałem przeciętnie jak na warunki ogólnopolskie. Egzamin gimnazjalny miałem over9999.