Wpis z mikrobloga

@Andczej: kolego. Juz maja zejscie do morza :D. Czesc klifu wykopali i jest zejscie ^^. Cos powinienem wiedziec przed wylotem w tamte rejony? Lwce z zona i dzieciakami 14.06.
  • Odpowiedz
@Yebat: ooo to fajnie, ale i tak jest to "otwarte" morze więc w przypadku dużych fal o co w Marsa Alam łatwo to i tak pewnie lepiej będzie iść do zatoki

Cos powinienem wiedziec przed wylotem w tamte rejony?

Po wylądowaniu olewasz wszystkich krzykaczy z biur podróży, paszport pewnie trzymaj w łapie, a jak któryś będzie chciał ci go wyrwać to traktuj go tak jakby chciał ci go ukraść - serio.
  • Odpowiedz
@Andczej: okej. Super :). Nie chcemy nigdzie podrozowac. Chcemy sie wybawic i wypoczac na najwyzszym poziomie. Dlatego padlo na Jaz.

A z kart Sim to ktora?
  • Odpowiedz
Dlatego padlo na Jaz

@Yebat: Tak tylko dodam, kiedyś JAZ to byl wyznacznik że wszystko będzie ok, niestety kilka lat temu sieć JAZ się zeszmaciła i do swojej oferty dorzucili Grand Resta czyli Grand Marsa czyli była Resta.
Hotel zazwyczaj najtańszy lub jeden z najtańszych, jak widziałeś polaków zalanych i drących morde na lotnisku przed lotem do Egiptu to wiadome było że wysiądą właśnie tam. Bałbym się tam być dłużej
  • Odpowiedz
ale ja w Jaz MARAYA bede

@Yebat: wiem, chyba nie zrozumiałeś

Napisałeś to tak jakby JAZ był wyznacznikiem, że będzie ok, a ja tylko wspomniałem że JAZ już nie jest takim wyznacznikiem jak kiedyś, ale maraya oczywiście będzie
  • Odpowiedz
@Yebat: ile teraz Maraya? Ja płaciłem 3k za 8 dni, ale to był styczeń. W niedzielę lecę do Hurghady na tydzień ;). Tak, miałem dolarówki. Plus tego był taki, że dbali bym szklanki nie miał pustej nieważne czy przy barze czy gdzieś na leżaku, ( ͡° ͜ʖ ͡°) no i Ahmed dosypywał orzeszków i ostrych chipsów bez przerwy lol
  • Odpowiedz
@misiekss: no na styczen tez teraz niecale 4k. A czerwiec to juz wysoki sezon. Jednakze zalezalo mi na wysokim standardzie i braku tlumow. Jak w tych hotelach na 2000 gosci i cenie 9k za 4 osoby.
  • Odpowiedz