Wpis z mikrobloga

@MlodyWilk: Z---------j ścigiem +100 km/h na jakimś gęsto zaludnionym obszarze ze skrzyżowaniami na każdym kroku.
W------l się po suva na własne życzenie
Brak profitu, pikachuface.jpg
  • Odpowiedz
@MlodyWilk: ogladając te filmiki z usa na moto, to mam wrażenie że oni nie są świadomi istnienia odzieży ochronnej na motocykl xD no każdy tam zapierdziela w tshirtcie, najeczkach i jeansach xD
  • Odpowiedz
@Deathstroke: O przepraszam za moje błędne oszacowanie. Masz rację, w tym filmie wszystko wskazuje na to, że on jedzie przepisowe 50km/h, dla tego właśnie przeszlifował po asfalcie tak długi dystans już po położeniu motocykla. To pewnie obiektyw "rybie oko" tak zakrzywił obraz i wydaje się że on jedzie szybko. Wybacz mi moje zbyt pochopne wyciągnięcie wniosków.
  • Odpowiedz
@bary94pl: O wybacz znawco przepisów w każdym zakątku ziemi, zapewne i w stanach wszędzie jest 50km/h, w dodatku to był sam środek miasta przecież, gęsto od ludzi i budynków. Zbliżał się do auta z prędkością ledwo pozwalającą na jakąkolwiek reakcję ¯\_(ツ)_/¯ Przejechał taki dystans na dupie bo przy 50 przecież pewnie po dwóch metrach by się zatrzymał. No szaleniec, a babka biedna bo go nie zauważyła jak tak straszliwie pędził
  • Odpowiedz
@Deathstroke: Wiesz co, nie jestem znawcą przepisów w każdym zakątku globu. Ale z pewnością mam odrobinę instynktu samozachowawczego, którego najwyraźniej zabrakło kierownikowi z video. Zdajesz sobie sprawę z tego, że ten gość miał szczęście 1 na 10000000 że nie zginął/nie doznał poważnych urazów w tym wypadku? Że tylko szczęśliwy zbieg okoliczności spowodował, że babka akurat jechała pickupem z dużym prześwitem, pod którym szczęśliwie prześlizgnął się, a nie jakimś mniejszym miejskim
  • Odpowiedz
@bary94pl: Lecz ja ani nie próbuję cię przekonywać że jechał z prawidłowa prędkością, ani go nie bronię. Dla mnie nie wygląda to na z-----------e 100+ i tyle, gość za mało widocznych obrażeń po takim ślizgu otrzymał. A pickup najwięcej masy skupia na przodzie, więc uderzając dwustukilowym motocyklem w okolicy tylnej osi sprawia że zachowa się jak wahadło. Typ naturalnie powinien mieć wzmożoną czujność, lecz możliwe też że nie miał w
  • Odpowiedz