Wpis z mikrobloga

#!$%@? piękny to był dzień. Mój Rakow wygrał Puchar Polski. Czy był lepszy? Nie wiem, z trybun wyglądało to imo w ten sposób, ze Lech grał a Rakow strzelał. Wzruszyłem się jak Ivi schodził, a wszyscy skandowali „dziękujemy”. Szkoda; ze kibice #lechpoznan nie weszli na stadion, chociaż przed meczem ja zupełnie nie wiedziałem co się stało i czemu ich nie ma. To tez wyjaśnia dlaczego kibice Rakowa wstrzymali się z dopingiem. Atmosfera piknikowa i bez Lecha dużo ten puchar stracił, bardzo szkoda #mecz #rakow
  • 16
@szczypczalke: tym się różnią mecze ligowe od meczu finału. W lidze możesz grać pięknie, najlepiej, zdobywać punkty, w finale - musisz wykorzystać sytuacje, grać mądrze. Papszun wiedział co robi, żeby dawać Lechowi grać, bronić się a przyjdzie kontra - wykorzystać. Takim stylem zdobywa się puchar, nikt za rok, dwa nie będzie pamiętał, że Lech zagrał ładnie, prowadził grę.
@t0mI84: chłopie, w dupie mam te pato kibicowskie relacje, zgody i starcia z policja. W mojej opinii kibice chcieli zobaczyc mecz bo przyjechali ponad 200 km na mecz i go zobaczyli. Nie prowadzili dopingu bo kibice Lecha nie weszli na stadion i w czym ty masz problem? Zapłaciłem za bilet to chce zobaczyc mecz. Patologia to jest zachowanie tych ludzi z Poznania którzy nie pozwolili wejść nikomu na sektor i zapewne