Aktywne Wpisy
djpatri +35
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Lukardio +48
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#wojna #ukraina #rosja
Bo tak jest, polecam dokument który to pokazuje o tu - https://www.youtube.com/watch?v=48DaLYiO-ykt
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawostką są też same baraki.
@zordziu: JAK MOŻECIE POPIERAĆ UKRAINĘ NIE PAMIĘTACIE JUŻ WOŁYNIA??!! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@potrzebne-informacje: No przecież to wypisz wymaluj każdy z nieco skrajniejszej prawicy. U nas Konfederacja robi to samo, tylko kraje do nienawidzenia inne.
Więc może jednak nie jest to irracjonalne sięganie do przeszłości? W stosunku do Niemiec nie widzę aż takiej historycznej nagonki, bo oni w przeciwieństwie do Ukraińców zmienili swoją politykę i traktują czasy Hitlera jako czarne karty
To uważasz, że r--ź wołyńska była bez powodu, a "buntów chłopskich we krwi nie utopię" Jeremi Wiśniowiecki nie istniał?
Polska nie jest doskonała, można jej wiele zarzucać i należy o tym przypominać, by Polska nie popadała w pychę, odrealnienie i zakłamanie. Urodziłem się i wychowałem w Polsce, z polskich rodziców (i dziadków) w katolickiej rodzinie, więc coś o tym
Komentarz usunięty przez moderatora
No więc naturalnie jak Polak zajmie teren wielkości wsi wraz z nazistami to dokonał rozbioru, ale jak tego samego dokonają ruscy na połowie kraju jak w 39 to już ochrona interesów ludności we wschodniej Polsce ( ͡°