Aktywne Wpisy
Marakuja +887
Białek @M_B ty k---o j----a, takiej fałszywej persony jak ty to ciężko nie pocisnac. Specjalnie odzyskałem konto, żeby w pustym łbie może coś zaświeciło. Ty k---o z moderacji, która na wojnie by sprzedała swoja matkę, żeby swoje z-----e geny dalej puścić w świat -c--j ci w dupę, banuj.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
Z pozdrowieniami,
C--j wam w dupę
#moderacja #nieruchomosci
o__0 +87
Ciekawe co tam kombinowali z tym tagiem, że tylko ten tag zwraca 500
#nieruchomosci #moderacjacontent #wykop
#nieruchomosci #moderacjacontent #wykop
Także, pozostało chyba szybko zalać się, żeby wszystko zgadzało się ze standardowym scenariuszem, jakby nie daj panie ew. zadzwoniła...
... pić czy nie pić, oto jest pytanie
Tak że :-)
@Oknonapodworze: także że tak. XD
Spotykałem się z nią na początku rozpadu małżeństwa. Była z mojej strony deklaracja przyspieszenia tego rozpadu ze względu na nią, ale stwierdziła, że to jej nie odpowiada. Z bardzo konkretnego powodu, o którym nie bardzo chcę teraz pisać. Ten powód przestał istnieć, mimo że wydawało się to niemożliwe.
Jak znajomość się nie finalizuje (albo właśnie finalizuje) to jest ku temu konkretna przyczyna.
@EastWestEast: była taka przyczyna. Są sytuacje "jak się nie obrócisz, d--a zawsze z tyłu"... no więc udało się obrócić tak, że nie jest. My mieliśmy krótkie zerwanie, z jej inicjatywy i - mimo że sobie z tym kompletnie nie radziła - wróciliśmy do siebie bo pomogłem jej. Także już raz wleźliśmy do tej samej rzeki.
Kategoria
tak sobie myślę po pierwszej szklance i po tym jak odpisała, że ma niezłe wygrzewanie procesora w głowie.
Egzystencjo moja.