Aktywne Wpisy
wilk633 +75
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
MrBeast +29
Typowa baba, dopiero jak ją "odrzucił" to się nim zainteresowała.
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
Głupi pocałunek tak mu zawrócił w głowie, że co by się działo jakby mu popuściła szpary.
Damian lata od pośredniaka do pośredniaka, teściowie przyszli nawet telefonu nie odłożył by wstać i się przywitać.
Boczek hipokryta mówi o tym że ktoś się źle odzywa do kogoś, że jak tak można się odezwać XD Ciekawe skąd te opinie o jego serwisie XD
Ogólnie po
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Komentarz usunięty przez autora
tymczasem raporty mowia ze juz spadlo o 49% rok do roku.
kolejny powazny artykul
@kaaban: No jak na razie nie ma najmniejszej przesłanki świadczącej o tym, że miałyby potanieć. Natomiast znalazłoby się parę, że wzrosną.
@DiMaria: Witamy w zespole ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
No już lecą z torbami pieniędzy bogaci aby wydać je na betonowe złoto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MelBrooks: Wiesz o tym że istnieje milion sposób na inwestowanie, nie tylko kurniki? Jeżeli absurdalne wzrosty się skończyły to po co ktoś miałby "inwestować" w coś czego roi daje mniej niż obligacje?
Będzie jeszcze ciekawiej
Kurde, żyje tak pół na pół, trochę w powiatowym, a trochę w wojewódzkim i serio nie widzę plusów mieszkania w większym mieście. Dzieciaki również nie wyrażają chęci przeprowadzki do większego miasta. Tym bardziej ze dojazd do centrum dużego miasta zajmuje mi tyle co mieszkającym na jakimś jebitnym osiedlu, kawałek od centrum, a ja mam tam ponad 70 km
@lewoprawo: Tłumaczenie że coś ma drożeć bo inflacja to nic innego jak nakręcanie spirali płacowo/cenowej. Jak teraz stal jest po 7k a cena surowca spadnie do powiedzmy 4k po czym wzrośnie o inflacje. To na końcu wzrosło czy zmalało?
Lancuch