Aktywne Wpisy
Ketoprofen +10
Ile razy bym nie próbowała, to nigdy nie pogodzę się z tym, że nie jestem ładna. Po prostu.
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
I nie, nie obchodzi mnie że jakimś facetom, nawet przystojnym, mogę się podobać. Nie podobam się sama sobie i to się nigdy nie zmieni.
Była grana psychoterapia, nieskończone próby zmiany stylu, podnoszenie sobie samooceny przez tindera.
Nic
MMMMMMMMMMM +266
#nostalgia #gimbynieznajo #boomer #30plusclub #wykop30plus #wykop30club
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
Znalazłem mojego netflixa sprzed 15 lat.
#krakow
Aha, czyli wprowadzanie samosądów. Bardzo dziękuję i życzę powodzenia. W tym kraju z takim poziomem ludzi nigdy nie będzie dobrze.
@ukradlem_ksiezyc: Oh, a gdzie widziałeś, bym był za jakąś wybitną wolnością słowa?
Wolność słowa to np. możliwość prowadzenia śledztw dziennikarskich (nie: pisania paszkwili) co tam włodarze miejscy nakradli lub przedstawianie poglądów, że żadnego boga nie ma/bóg jest/bogów jest wiele, a nie możliwość emisji werbalnych pierdów rydzykoidów.
No niestety, "wolmność słomwa" mam srodze w dupie wobec zdrajców i sprzedawczyków. Ci mają wolność najwyżej do sprawiedliwego procesu.
Wolność słowa to także poglądy z którymi się nie zgadzasz. No ale trudno, tłumaczyć nie będę. Kończę dyskusji bo szkoda mi klawiatury
@ukradlem_ksiezyc: Te busy nie prezentują żadnych poglądów. Tak samo jak dres drący mordę w rodzaju "J---Ć POLONIĘ" nie wyraża poglądów.
Komentarz usunięty przez autora
@Niebadzlosiem: Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że nie ogarniasz ludzi, którzy czepiają się morderców. Przecież jeśli nie chcą nikogo mordować, to niech tego nie robią.
Każda kobieta która stosuje antykoncepcje też powinna ginąć bo zabija potencjalne dzieci! Jeśli kobieta ma owulacje a nie przyjmuje daru penisa to powinną ją się poćwiartować.
Komentarz usunięty przez autora
Co ciekawe, w ostatnim czasie ten rejon słynie z podpaleń samochodów :)