Aktywne Wpisy

Moseva +9
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
Byłam w kinie, weszłam to były jeszcze dwie osoby oprócz mnie, w połowie seansu zostałam sama.
źródło: temp_file9045877762160438853
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: gifmaker_me_2
Pobierz
źródło: temp_file9045877762160438853
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#krakow
źródło: comment_16511210642DQvyjwRuBijJGoQ6U3n6a.jpg
PobierzAha, czyli wprowadzanie samosądów. Bardzo dziękuję i życzę powodzenia. W tym kraju z takim poziomem ludzi nigdy nie będzie dobrze.
@ukradlem_ksiezyc: Oh, a gdzie widziałeś, bym był za jakąś wybitną wolnością słowa?
Wolność słowa to np. możliwość prowadzenia śledztw dziennikarskich (nie: pisania paszkwili) co tam włodarze miejscy nakradli lub przedstawianie poglądów, że żadnego boga nie ma/bóg jest/bogów jest wiele, a nie możliwość emisji werbalnych pierdów rydzykoidów.
No niestety, "wolmność słomwa" mam srodze w dupie wobec zdrajców i sprzedawczyków. Ci mają wolność najwyżej do sprawiedliwego procesu.
Wolność słowa to także poglądy z którymi się nie zgadzasz. No ale trudno, tłumaczyć nie będę. Kończę dyskusji bo szkoda mi klawiatury
@ukradlem_ksiezyc: Te busy nie prezentują żadnych poglądów. Tak samo jak dres drący mordę w rodzaju "J---Ć POLONIĘ" nie wyraża poglądów.
źródło: comment_1651150671eN2Ye8qMrLD3o9C1TEA5k6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Niebadzlosiem: Równie dobrze mógłbyś powiedzieć, że nie ogarniasz ludzi, którzy czepiają się morderców. Przecież jeśli nie chcą nikogo mordować, to niech tego nie robią.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1651933569Ke1GJ32wWnkT95a5USmutr.jpg
PobierzCo ciekawe, w ostatnim czasie ten rejon słynie z podpaleń samochodów :)