Wpis z mikrobloga

Mireczki, chciałbym sobie sam sprawić coś takiego. Skąd wziąć takie łamane rury/profile do tego żurawia? Odwiedzenie Castoramy wystarczy, czy jednak to bardziej zaawansowana technologia? :D

Ewentualne spawania ojciec ogarnie, chodzi mi tylko o sam zakres materiału.

#ognisko #grill #budujzwykopem #majsterkowanie
JMorrison - Mireczki, chciałbym sobie sam sprawić coś takiego. Skąd wziąć takie łaman...

źródło: comment_16508893458Wj2OqW36hEbjUpRnwv2fi.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuncfot: @SpalaczBenzyny: @subiel: @deyna: @Gronie: @Rumpum: @hawat: @droid43210: @Masterczulki: @Kazdyziomzbierazlom: pewnie macie to gdzieś i niepotrzebnie Was wołam, ale chciałem się pochwalić i podziękować za wszelkie rady. Koniec końców znalazłem gdzieś w piwnicy starą surę stalową pewnie z jakiegoś c.o. Idealnie się złożyło, że na końcu była lekko wygięta, więc zostało tylko
JMorrison - @kuncfot: @SpalaczBenzyny: @subiel: @deyna: @Gronie: @Rumpum: @hawat: @dr...

źródło: comment_1652176678VRrTlxHflpmP81vsfdD9wr.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Masterczulki: Wytrzyma spokojnie ;) W ziemi jest rura o większej średnicy wbita i usztywniona na jakieś 80 cm. W weekend już było palone i wszystko pięknie działa :) Można też kręcić rurą wokół własnej osi, gdyby przeszkadzała to można obrócić i gotowe.
  • Odpowiedz