Mnie tylko wkurza, ze w wielu przypadkach, praca nie jest zaplacona. Te wszystkie rzekomo "gowno etaty". Co gdyby Ci wszyscy "malo ambitni" ludzie zrezygnowali z wykonywanej pracy i nikt inny by nie przyszedl na to stanowisko. Bardzo jestem ciekawy jakby sie to pozmienialo. Placimy bankierom i innym podobnym za okradanie nas i to sporo hajsu.
@horus666: pracowałam fizycznie jak było trzeba, a teraz pracuję w biurze. Jak będzie potrzeba to wrócę do pracy fizycznej. Teraz nie ma sensu, bo tu mam lepsze warunki.
2/10 bo odpisałam, bo mam czas czytac mirko w robocie
@horus666: to prawda. Dodatkowo ja jestem tak leniwy, że pracę biurową wykonuję z domu, bo mi się nie chce tkwić w samochodzie po 40 minut dziennie ( ͡°͜ʖ͡°)
@horus666: Ja bym wolał lekką pracę fizyczną od siedzenia przy biurku, oczywiście za te same pieniądze. Człowiek by był w lepszym zdrowiu i może by schudł trochę przynajmniej zamiast siedzieć na dupie cały dzień.
kiedyś oglądałam gallileo i tam było powiedziane że antyperspirant działa najlepiej kiedy jest nałożony pod pachy chwilę po prysznicu także jeżeli nie chcecie śmierdzieć tego lata jak cebula i stare skarpety to spróbujcie tego protipa od gallileo i cioci fsfdjf
źródło: comment_1650875519eO4iDj5gVjNRudaByhIoBs.jpg
Pobierz2/10 bo odpisałam, bo mam czas czytac mirko w robocie
źródło: comment_1650883563AlZtnrMBAmk9F7U0Xlzfsx.jpg
PobierzCzłowiek by był w lepszym zdrowiu i może by schudł trochę przynajmniej zamiast siedzieć na dupie cały dzień.
@xdTM: xD