Wpis z mikrobloga

@Glonojad69: Laski patrząc na Tiktokerów z taką samą fryzurą jak ty, mają przed ekranami Cuteboyów, Oskarków, i innych prettyboyów z cechami i rysami twarzy ceniących ich na conajmniej 6.5-7/10 w najgorszym wypadku. Więc siłą rzeczy, widząc każdego chłopaka z taką fryzurą, będą miały przed oczami obiekcje tych prettyboyów w głowie, i po zobaczeniu twojej fryzury, mogą mieć zawyżone wymagania co do cech twojej twarzy, tym samym szansza na obejście się
  • Odpowiedz
  • 0
@oski990 jakoś tego nie zauważyłem, raczej lecą na fryz, chociaż przechadzając się po warszafce widziałem dużo ludzi z tragicznymi middle partami ale k---a modnie musi być
  • Odpowiedz
@Glonojad69: No właśnie zauważyłeś Trend? Teraz co 2gi nastolatek albo ma middleparta albo robi sobię pędzla jak ty masz. Niedość że ktoś może być przeciętny z wyglądu, to robi sobie fryzure która jest "modna" a tak naprawde nosi ją teraz co 2-3 nastolatek, czyli jeszcze mniej wyróżniasz się z tłumu xD
  • Odpowiedz
@Glonojad69: To dobrze dla ciebie! Ale osobiście jak bym był na twoim miejscu, to skupił bym się na innych aspektach poprawiania wyglądu, niż na samej fryzurze. Jak bym był w twoim wieku i o takim wyglądzie, to spokojnie bym bardziej zaglądał na tag #redpill oczywiście niezapominając o podstawach blackpillu które są niepodważalne. Problem w tym, że ty nie jesteś wystarczający dojrzały, aby już teraz przejmować się blackpillem, tylko
  • Odpowiedz
@Glonojad69: Powiem tak, jeśli przegrywasz, to na pewno nie przez wygląd. Kilka odpowiednich kroków i mógłbyś znormiczeć, o ile utrzymywanie kontaktu z dużą grupą ludzi Cię nie przerasta. Jeśli chcesz mogę dać parę rad które dałbym samemu sobie sprzed 10 lat.
  • Odpowiedz