Aktywne Wpisy

MarcelFerry +894
Płaciłem 32% podatku na umowie o pracę, bo przekroczyłem ten nieludzki próg podatkowy - nie gwarantowało mi to nic, jakieś kilkaset złotych zasiłku jakbym stracił pracę. Nie mam własnego mieszkania i wynajmuje, powoli zbieram sobie na wkład własny...
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie
Ogólnie to nie mam nawet rodziny i jak coś się stanie to jestem w dupie, nawet zdechnąć na swoim nie mogę aktualnie.
Teraz przychodzi Tusk i mi mówi, że dobrze mi się żyje, więc mam dopłacać politykom z 4 dzieci do mieszkania...
Nie

damianooo8 +107

https://www.wykop.pl/wpis/65148841/dobrze-drogi-wykopie-pora-na-powazne-zobowiazanie-/
1. WPIS - Dwa dni bez alkoholu.
Wczoraj był marsz w terenie z plecakiem po lesie i okolicach. Wyszło mi prawie 11 km.
Wrzucam parę zdjęć.
Myślę, że większość będę zamieszczał na tagu # wojowniktrzezwosci
#wyzwanieantyalkoholowe #alkoholizm #niepijatrenuj #wojowniktrzezwosci
źródło: comment_1650782815f28asDWE8bqH6dyVBPbtp9.jpg
Pobierzpowodzenia
Ja wychodze i 4-5 godzin znika, po powrocie jestes tak z-----y że ostatnie o czym myślisz to a-----l.
Pozdro i powodzenia
@Wojownikprzeklety: Nic nie zrobię, bo niby co miałbym zrobić? Jedynie napiszę brawo, że wytrzymałeś miesiąc. Z tym jadem to przesadzasz.
Powodzenia! Damy radę wpizdu to rzucić.