R-----------ą mnie na łopatki takie samochody jak pic rel poniżej - tutaj akurat Hyundai Elantra. D------a buda, wygląda masywnie i kółeczka jak w wózku sklepowym. Tak wyglądają Ci wszyscy, co na siłowni ćwiczą tylko zestaw dyskotekowy- bicki i klatę xD może i auto nie jest złe ale w życiu bym go nie kupił przez tą komiczna dysproporcję.
@Voilaszek: marudzenie. Małe koła to więcej miejsca na nogi dla kierowcy i pasażerów, poza tym opony 16tki mają jeszcze jakieś w miarę ceny, powyżej już jest drogo a jak się jeździ to opony się zmienia. Wulkanizatorzy też liczą od rozmiaru często.
mam 16 na zimę. Jeździ się na tym masakrycznie. Lato jest na 18' na szerokim laciu i nigdy nie mialem lepszego prowadzenia, nigdy kurba. A zawiesze w wozie mam tak samo sztywne na zimówkach jak i na letnich, czyli beton ( ͡°͜ʖ͡°)
@Voilaszek: nawet jesli to co to zmienia? Dobre heble zawsze warto miec ;) u mnie (nie w astrze ( ͡°͜ʖ͡°) ) przy 400 niucie seryjne heble przestały wystarczać i lada moment wlatują jakieś akcesoryjne sportowe ( ͡°͜ʖ͡°)
@Voilaszek: Elantra wygląda zajebiście i szacun dla Hyundaia że ma normalne koła a nie k---a jak teraz modnie 18", niski profil i płać 3 tysie za opony zamiast tysiaka a przy każdym krawężniku i dziurze módl się do Jahwe zamiast wjeżdżać na wyjebce @ravau kalectwo takie wielkie koła, paskudnie to wygląda
@damian_co_dalej: no ale jest lepiej niż na 16 i kołpaku ;p Może 20" by się jeszcze zmieściły. Fakt jest nie zaprzeczalny, bryła masywna, nadkola za małe/wnęki nie mieszczą 21". No cóż. :(
R-----------ą mnie na łopatki takie samochody jak pic rel poniżej - tutaj akurat Hyundai Elantra. D------a buda, wygląda masywnie i kółeczka jak w wózku sklepowym. Tak wyglądają Ci wszyscy, co na siłowni ćwiczą tylko zestaw dyskotekowy- bicki i klatę xD może i auto nie jest złe ale w życiu bym go nie kupił przez tą komiczna dysproporcję.
Z tym mercedesem bym nie przesadzał
@Katechetka: ale p--------o.
mam 16 na zimę. Jeździ się na tym masakrycznie. Lato jest na 18' na szerokim laciu i nigdy nie mialem lepszego prowadzenia, nigdy kurba. A zawiesze w wozie mam tak samo sztywne na zimówkach jak i na letnich, czyli beton ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Voilaszek: a co jest nie tak w ceramice do Astry OPC, z której niskim nakładem robisz ponad 300 konnego z-----------a? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@ravau
kalectwo takie wielkie koła, paskudnie to wygląda
Może 20" by się jeszcze zmieściły. Fakt jest nie zaprzeczalny, bryła masywna, nadkola za małe/wnęki nie mieszczą 21". No cóż. :(