Aktywne Wpisy
Merck_1ae7 +620
Beszczebelny +295
Do czego to doszło, że 10-letnie volvo wyglądające jak gówno są wystawiane za 100 000zł? xD Jakbym to auto widział na parkingu to pomyślalbym, że jest warte max 15tys xD Do tego środek gorszy niż w bmw i audi z lat ~2005. To jakaś sekta volvowa, że udają, że to jest tyle warte czy o co chodzi xD
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
#ludzie #pieniadze #heheszki #rakcontent #praca #pracbaza #radyjanuszatracza
Mam w teamie takich co działają dokładnie wg zasady z pierwszego posta. Pracują dłużej niż ja. Skoro dają radę więcej zrobić to dokładają im więcej roboty. Ja mam spokój i dokładnie taki sam przelew na konto jak oni.
Mimo zajebistej wydajności w momencie rzucenia papierami żodyn nie dostał propozycji podwyżki. Jedynie informację jak rozliczyć
@nemezis_nyx: to w ogóle chyba dotyczy USA w latach '70, gdzie faktycznie przy odrobinie szczęścia kumata osoba mogła od sprzątacza do kogoś z zarządu stopniowo awansować przez lata.
Dziś od siedzenia dłużej w biurze w jakimś korpo to można jedynie garba dostać. Bardziej się liczy z kim na lancze i kawki chodzisz oraz na ile umiesz się przy tym wypucować co
generalnie, to nie chodzi o to aby zlewać, tylko robić tyle ile trzeba, cyt. klasyka "robić, ale się nie narobić" czyli w skrócie work-life balance ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Masz na umowie 40h tygodniowo? Robisz tyle i koniec.
Chyba, że robicie to co lubicie.
Jak pracujesz podczas swojej przerwy albo zostajesz po pracy to znaczy że #!$%@? organizujesz swój czas.
Jak w ogóle ktoś może napisać że to podniesienie wydajności, No #!$%@? jak? XD
@JimNH777: Chyba dla „sprzedawców” w MLM omamionych wizją Mercedesa w leasingu xD