Aktywne Wpisy
OVHcloud +124
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +16
Trudno, pojechałem do drugiej przychodni, tam zawsze jest trochę luźniej. Samych "pilnych przypadków" kilkanaście a jeszcze są ludzie z dziećmi które normalnie były umówione na godziny. Nic nie da się zrobić.
Poprosiłem panią na recepcji, żeby zadzwoniła do szpitala, czy z naszym przypadkiem nas przyjmą na sorze (Żwirki). To samo, cały sor dziecięcy zawalony dziećmi z Ukrainy, bez zagrożenia życia mówią, żeby nawet nie przyjeżdżać.
I wiecie co? G---o.
Trwa wojna. Kilkaset kilometrów ode mnie spadają rakiety, zrzucane są b---y, giną ludzie.
Ojcowie tych dzieci które "zajęły nasze miejsce" u lekarza w tym momencie walczą o to, żebyśmy ja czy moi synowie w przyszłości nie musieli walczyć z orkami.
Musiałbym być skończonym robakiem, żeby na to narzekać.
Pojechaliśmy do prywatnego szpitala na wizytę, mojemu synowi udało się bez większych problemów pomóc.
Zdecydowanie wolę mieć takie problemy niż żeby w Polsce działo się to co obecnie na Ukrainie.
Prywatna wizyta u lekarza czy brak miejsca w żłobku najbliżej domu to bardzo niska cena jak za to co otrzymujemy w zamian.
#ukraina
#wojna
#polska
Ale wiesz że w polsce są takie rodziny, dla których 400 zł na lekarza jest nie doprzeskoczenia ?
Niemniej złość powinna być kierowana w stronę polskiego rządu, a nie w stronę Ukraińców. Nie ich wina, ze wojna i nie ich wina, ze mamy takich ludzi u władzy
@robertx: Nie, wcale nie o to walczą.
@robertx: Wolę do takich uległych, infantylnych frajerów jak ty.
@robertx: A moim nie bo to my utrzymujemy ten system.
@robertx: Tak frajerku, płacącym podatki i zus się to zwyczajnie należy.
Komentarz usunięty przez autora