Aktywne Wpisy

enzomatrix +127
W sobotę ostatni raz widziałem się i rozmawiałem z moją mamą, miałem podjechać wczoraj z małym upominkiem, ale rano zadzwonił tata, że mama zmarła w nocy, we śnie, po prostu już się nie obudziła. A jak Wam minął Dzień Matki?
#chcesiewyzalic
#chcesiewyzalic

mi96 +66

Pod koniec ubiegłego roku podróżowaliśmy po Jukatanie w Meksyku, wynajętym samochodem. Z podróży przygotowaliśmy serię filmów i tekstów a dziś pokazujemy jedną z bardziej kolorowych, najładniejszych i ciekawszych części tej podróży.
Wyjaśnimy, dlaczego żółte miasto Izamal jest żółte a różowe jeziorka Las Coloradas są różowe oraz jak się produkuje kapelusze panama z Becal i dlaczego warto zobaczyć flamingi w Progreso. W Progreso nad wodami Zatoki Meksykańskiej spędziliśmy kilka dni więc opowiadamy też o dobrych noclegach, jedzeniu i innych szczegółach.
Zapraszam do znaleziska. Wykopiecie?
Jeśli chcecie być na bieżąco z moimi znaleziskami polecam obserwację hasztagu #szalonewalizki
#meksyk #podroze #flaming #podrozujzwykopem #wakacje #turystyka #jukatan #kolorowejeziora
źródło: comment_1650351455h7y1BurPgk58hge8DwlAyB.jpg
Pobierz@gdziesloncedlanaswschodzi @TRAVELEK24_PL @bijotai @OkiemMaleny @Pannoramix
@BeforeWeGetOld @jakub-juszynski @Ordinary_Woman @kej-ti @robimypodroze @Nowa-ja
@ziolo22 @kam-szu @