@elon_w_zbozu: Święta były :) Nawet nie wiem co się działo, bo się całkiem odciąłem od informacji. Dopiero dzisiaj będę nadrabiać, więc prawdopodobnie raport najszybciej jutro.
@pokustnik: ssspoko - do jutra i tak będzie głównie ściema z obu stron publikowana. Na pewno ciekawym tematem jest Azow, nie wiedziałam, że siedzą w bunkrze atomowym, tam się mogą z okupantem ganiać naprawdę długo :)
Za to na głównych frontach wygląda na podgryzki póki co. Raczej nie zbierzesz sensownych danych, może coś jutro się wyklaruje.
ssspoko - do jutra i tak będzie głównie ściema z obu stron publikowana.
@krystal_Tri_tapik: Oj tak, bardzo mało rzetelnych informacji. Jednak mimo wszystko podjąłem próbę i mam nadzieję, że nie rozminąłem się z prawdą. Podszedłem do tematu konserwatywnie i zachowawczo.
Kto i ile dał pomocy Ukrainie w formie kasy i sprzętu. Ładne pokazuje proporcje, gdzie jest Polska i odsiewa pewne mity. Pewna niespodzianka w kwestii krytykowanych Niemiec.
#ukraina
Nawet nie wiem co się działo, bo się całkiem odciąłem od informacji. Dopiero dzisiaj będę nadrabiać, więc prawdopodobnie raport najszybciej jutro.
Za to na głównych frontach wygląda na podgryzki póki co. Raczej nie zbierzesz sensownych danych, może coś jutro się wyklaruje.
@krystal_Tri_tapik: Oj tak, bardzo mało rzetelnych informacji. Jednak mimo wszystko podjąłem próbę i mam nadzieję, że nie rozminąłem się z prawdą. Podszedłem do tematu konserwatywnie i zachowawczo.