Aktywne Wpisy
xeacaex +134
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +17
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
Może ktoś wtajemniczony mi powiedzieć o co chodzi z TVgry
Hed, Szef odeszli żeby robić swój kontent
Po czym otwierają nowy kanał o grach i zabrali pitale i fangotena.
To tak jakby Szef, wysrał g---o, przeżuł, ściągnął taką mele aż z żołądka i napluł na TVGRY ?
O co chodzi ? Oni się pokłócili, ktoś wie jakie mają teraz relacja ?
Moim zdaniem spoko, mogliby wziąć ze sobą jeszcze arasza.
Szef i hed byli na UoP, a fangotten jest w tvgry z doskoku, najpewniej na umowie o dzieło, więc możliwe, że nie było tak głośno jak po prostu przestał robić materiały.
W każdym razie...
1) ludzie oczekiwali od Heda czegoś więcej niż clickbaitowych filmików, został po części wyśmiany po tym co zaczal tworzyć. Chyba nie tego się spodziewał. Potem chyba coś zrozumiałem i zrobił filmiki gościnnym z tym kolesiem od Rosji i Kacprem. Wyszlo lepiej, ale nadal słabo moim zdaniem. Plus ta jego blazenada...
2) szef zaczal z grubej rury, interesujący temat. Dla mnie osobiście nie ciekawiło to, ale miał wyświetleń dużo. Jednakże ktoś na wypoku zaczal pisać, że kanał nie szedł w tak dobra stronę jak się spodziewał, zaczęły wyświetlenia spadać. A to oznacza mniejszy zarobek. Cóż, jeśli w tych filmikach odstawiał żenujące żarty jak w tvgry to się nie dziwię.
3) fangotten - hgw dlaczego on tu jest i co się stało, może też zacz tracić oglądalność?. Ale zdecydowana większość mówi, że nie pasuje. Swój kanał prowadzi to niech tam zostanie - straszny bezbek tam
@kodecss: chodzi o hajs
@SiDi: To jest właśnie dylemat ludzi robiących kontent. Czy trzymać się tego co się robi czy może robić coś nowego?
- Kanał X robi kontent o np. Simsach
- Duża część ludzi subskrybuje kanał X za kontent o Simsach
- Każdy filmik o Simsach na 200
Z tego co wiem to akurat jesli chodzi o Heda hajs nie gra głównej roli, jest montażysta dla innych topowych kanałów z czego trzepie już bardzo ładna kase
I od razu po odejściu mówił otwarcie, że chce zrobić sobie przerwę od nagrywania oraz, że "być może coś o grach będę nagrywać, ale być może nie na tym kanale, ale nie chcę jeszcze zdradzać szczegółów".
A dzieci i tak myślą, że TZO powstało na szybko
2)
Przecież kanał szefa ma się bardzo dobrze. A sama zawartość to top kanałów historycznych. Po prostu nic nie reklamuje na nim to zarobek też nie będzie jakiś duży.