@Scybulko: temu to dopiero musi kuśka się podnosić jak na filmie wspomni o nim knur albo laluś. Zgaduję że jakby kajor wspomniał o obszarku, to ten zajechał by się na ręcznym.
@Scybulko: no, bez przesady dajmond to dość kreatywna postać na US17 ; ja, nawet naśmiewając się z jego pijaństwa, cały czas tak sądziłem.. ..bo rozróżniam takie 2 rzeczy, jak obecneZachowanie vs zasługi ..=dlatego prawie zawsze daję mu thumbAppa...
no, bez przesady aron to dość kreatywna postać na US17 ; ja, nawet naśmiewając się z jego pijaństwa, cały czas tak sądziłem.. ..bo rozróżniam takie 2 rzeczy, jak obecneZachowanie vs zasługi ..=dlatego prawie zawsze daję mu thumbAppa...
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak macie lekarzowi przynieść próbkę kału do badania laboratoryjnego to w czym się taką próbkę przynosi i ile tego gówna trzeba przynieść? I niby jak ja mam to wszystko ogarnąc, na rękę mam sobie nasrać i wsadzić to do pudełka?
#kononowicz #patostreamy
dajmond to dość kreatywna postać na US17 ; ja, nawet naśmiewając się z jego pijaństwa, cały czas tak sądziłem..
..bo rozróżniam takie 2 rzeczy, jak obecneZachowanie vs zasługi ..=dlatego prawie zawsze daję mu thumbAppa...
aron to dość kreatywna postać na US17 ; ja, nawet naśmiewając się z jego pijaństwa, cały czas tak sądziłem..
..bo rozróżniam takie 2 rzeczy, jak obecneZachowanie vs zasługi ..=dlatego prawie zawsze daję mu thumbAppa...