Wpis z mikrobloga

Idę o zakład że jak blondi trafi do finału to wybierze zadbanych chadów z miasta. Potem będzie kwik że bardziej zainteresowani sobą jak walką o prace na polu.
#rolnikszukazony
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dawid131: Pani mi pachnie pieczarkarnią/kartofliskiem, tam się też niewinnie zaczynało od niezależności/dynamiczności. Jest na tyle ładna i młoda, że nie powinna mieć problemu ze znalezieniem faceta, choć faktycznie jakiś zadbany menago z WWA może być przerażony perspektywą ściany wschodniej.
  • Odpowiedz
@Korowiov: dokładnie, poza tym co to za gospodarstwo jak tylko kury i świerki są. Jedyne co będą robić te chłopy to chodzić i zbierać jajka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@guex: Świerka sobie też przytną i pobuszują w kukurydzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem, może kolejny sezon i kolejną blondynę obrażam (z dwiema poprzednimi się sprawdziło xD), ale tutaj chyba znowu jest coś nie tak z charakterem, bo nie wierzę, że dziewucha ma problem ze złapaniem faceta.
  • Odpowiedz
@Korowiov: Zarówno urody jak i wolnego czasu jej nie brakuje, musi być coś nie tak.
Zobaczymy w wrześniu, to że dostanie pełen karton listów jest pewne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@guex: Przez pierwsze 30 sekund faktycznie mnie korciło napisać list, już raz spierdzieliłem z wielkiego miasta na wiochę i w sumie mogę to zrobić kolejny raz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Potem pomyślałem o tym samym - tu jest pewnie coś bardzo mocno nie tak xD
  • Odpowiedz
@Korowiov: Faktycznie może tak być, ale sam wiem po swoich doświadczeniach, że problem może tkwić tylko i wyłącznie w tym, że wybrała życie na wsi i nikt z facetów poznanych na studiach tego nie akceptował. Natomiast skoro mieszkała tyle lat w dużym mieście i ma trochę szersze horyzonty, to ciężko przyswoić jej jakiegoś Staszka spod sklepu z jej wioski. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pyraresss: A to również jest całkiem prawdopodobna przyczyna czemu jest sama, bo już kiedyś gadaliśmy co ma dwudziestopierwszowieczny odpowiednik "jang arban profeszynala" we łbie xD Z drugiej znów strony facetów co to też już wymiotują wielkim miastem nie brakuje i jednak nadal nie dowierzam, że ładna dziewucha musi szukać takiego przez TV. Do 3 blondynek sztuka, może tym razem się pomylę, a TVP będzie miało szczęście i nie będzie skrzywień
  • Odpowiedz
@Korowiov: Dlatego też częściowo przyznałem Ci rację. Jednak żeby akurat kobieta, która struła się miastem trafiła na mężczyznę o takich samych poglądach nie jest już łatwo
  • Odpowiedz
@dawid131: ja coś czuję, że będą lansować motyw Ukraińca, jako kandydata (w końcu mile widziany prawosławny).

Natomiast co do klasycznego scenariusza rolniczki w programie i jej kandydatów, to pełna zgoda xD
  • Odpowiedz