Aktywne Wpisy

lady_katarina +821
Test: ile na mirko zostało jeszcze ludzi, którzy nie są redpillami, blackpillami, nie nienawidzą wszystkich dookoła, nie są "prawakami", "lewakami", po prostu normalni ludzie, którzy przychodzą tutaj pośmiać się ze śmiesznych obrazków, wdać się w ciekawe, merytoryczne dyskusje, poczytać coś na tagach ze swoich zainteresowań itp.
Zapraszam do plusowania.
Zapraszam do plusowania.

Ka4az +462
Chłop ma pasje i szuka towarzyszki, która utrzyma tempo? O nie, tak nie można ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
Jak te baby mogą coś takiego wypisywać pod swoim imieniem i nazwiskiem.
#p0lka #logikarozowychpaskow #facebook
źródło: XD
Pobierz

#bekazpodludzi #bekazkatoli #w---w #katolicyzm #katoliban
źródło: comment_16501694956L1gGPEarN5L5C9N2819vo.jpg
Pobierz@Pierorzek Mieszkałem w 5 różnych mieszkaniach w miastach i nigdy nie słyszałem dzwonów.
Widziały gały co brały.
@Halbr: nie wiem jak ty, ale ja to bym sie spodziewal moze k---a tego, ze jakis zjeb (choc chyba raczej zjebka, bo lata na wypoku filmik z idiotka co strzela i krzyczy o zmartwychwstaniu) bedzie przestrzegal prawa i nie odpalal fajerwerkow w dniu, w ktorym jest to nielegalne?
To jakbym kupił mieszkanie na starówce i się denerwował, że turyści hałasują xd
@little_muffin No to Twój gniew jest zrozumiały. Przecież o tym piszę od początku. Ważne kto był pierwszy.
@Piesa Nie wiem czy o 6 konkretnie,
https://streamable.com/xxy65u
@Piesa: są regiony, w których taki zwyczaj panuje od dawna
@Piesa: no tak, wczoraj się urodziłeś?
@Halbr: jeśli sąsiad się wybuduje po mnie, to dalej będę wylewał mu szambo na podwórko, mimo jego sprzeciwów. Ważne kto był pierwszy.