Wpis z mikrobloga

Myślę, że Aga czuje lekką awersję oskarka względem siebie. Brak czułych gestów i wpatrywania się jak sroka w ogon na wybrankę, a nawet brak udawania że jest super z jego strony, nieodwzajemnione gęsty. I tu drobny apel do wszystkich Agnieszek wszelkiej maści które bardzo chcą :() Agnieszko nie przekonasz go do siebie , nawet jak będziesz perfekcyjna panią domu, od gotowania kurczaka do segregowania paragonów w szufladach . Nie przekonasz go też zajebista czarna sukienką ani pilnowaniem średnicy talerza i diety, oglądaniem tego co ogląda on itp itd. Straciłaś w oczach tej rodzinki w momencie niepewności co to twojego stroju i zdominowania przez siostrę.Juz ,, wiedzą,, że jesteś szarą myszką , niegodna ich majestatu . Nawet nie ważne co myślą bo to pustaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)... Jedyne co możesz zrobić to zaakceptować że nie jesteście harmonijnie dobrani . I oczywiście się rozstać z oskarkiem zanim rozszarpie Ci resztki samooceny. Czym? Zapewne zdradą z dziunią poznaną na włocławskiej dyskotece lub coś w ten deseń.
#slubodpierwszegowejrzenia
  • 4
@Przecietnyczerep: Myślę, że nie jest specjalnie istotne to, jak Agę oceniła rodzina Kamila ponieważ to jemu jest ona całkowicie obojętna.
Jakby mu ostro weszła na zmysły to akurat by tam patrzył czy się rodzinie podoba czy nie.
Gość wygląda mi na takiego, którego podniecają wyraziste brunetki, a z którymi pozbawiona właściwości Aga nie jest w stanie konkurować.
Mierzi mnie on niemożliwie. Takie wcielenie nudy i tępoty.