Aktywne Wpisy

Wrrronika +7
Jedna z moich ciekawszych ciekawostek, z czasów gdy uczyłam się norweskiego, to to, że Niemcy to Tyskland ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wydaje mi się, że często ludzie mają wyrobioną opinię na dany temat i po prostu ciężko ją zmienić. Niektórzy są szczególnie uparci, nawet jak to nie jest kwestia indywidualna, tylko coś, co da się udowodnić (np. płaskoziemcy).
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma
Czy mieliście kiedyś tak, żeby ktoś tak na Was wpłynął, że zmieniliście dość drastycznie swoją opinie/zdanie na dany temat?
Ja tak połowicznie miałem z transami, gdy się dowiedziałem, że nie wystarczy popatrzeć albo zobaczyć czy ktoś ma

#logikarozowychpaskow
źródło: comment_1650131899nABDF1YrEhZHmmDIk9mLn8.jpg
Pobierz@little_muffin: Chciałaś raczej napisać "Nigdy nie sądziłam, że z powodu własnej głupoty!", prawda?
źródło: comment_1650132799R48T0vcv7JuvD35BJ9RT24.jpg
Pobierz@little_muffin: Nie ma to jak mentalna ameba przekonana o swojej ponadprzecietności. iks de z ciebie
@little_muffin: Sama sobie zaprzeczasz. Jednostki wybitne nie muszą z---------ć, bo ogarniają tak, aby tego nie robić i jednocześnie trzaskają kasiorkę. A jeśli z----------z, to nie dosyć, że ameba, to jeszcze frajerka xD
Generalnie słaba zarzutka. A jeśli nie zarzutka to narcystyczna ameba frajerka xD
I wcale nie jest tak, że jednostka wybitna = zarabia dużo. Jeden z ludzi z najwyższym IQ obecnie pracował jako kelner. Inteligencja, a zaradność czy aspiracje życiowe to zupełnie osobne tematy.
Ja rozumiem, że można to wszystko odbierać jako narcyzm, spoko, nie
Komentarz usunięty przez autora
@little_muffin: Chciałbym zobaczyć jak ludzie z przymusu obowiązku wojskowego w czasie wojny się z tego cieszą, bo przecież tym można zaimponować kobietom xD