Aktywne Wpisy

SynMichaua +15
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

Mama ma w domu uszkodzonego od jakiegoś czasu robota kuchennego. To wiekowy Zelmer Fenomen Typ 880. Problem z nim jest taki że po założeniu jakiegokolwiek elementu i próbie wystartowania go, zakręci pół obrotu i na ekraniku pojawia się sześć kresek i robot się zatrzymuje.
Jak zdołałem dolną pokrywę, i poruszałem paskami to silnik się kręci i nie zacina, więc pewnie to gdzieś w elektronice coś się zadziało. Ktoś ma jakiś pomysł jaki element mógł się uszkodzić?
#zelmer #kiciochpyta i #elektronika bo trochu tego tam jest.
Ktoś na elektrodzie pisał że po dwóch latach mu taki robot padł, także tak. Mamy działał parę ładnych lat.
Jeszcze może pokminię, ale chyba złom.
Dzięki za odpowiedź ( ͡º ͜ʖ͡º)