Wpis z mikrobloga

@bartosz325: Nie wygląda za dobrze, ale też nie wiem kto kupuje „ekologiczny hummus”, normalnie się w biedrze albo w lidlu kupuje klasyczny albo najlepiej paprykowy i smaruje się nim pieczywo, a nie je łyżką jak grubasy nutellę czy majonez
  • Odpowiedz
@Arc2: @ZaQ_1: Taki dostałem od firmy na święta. Jestem na keto, więc wysoka zawartość tłuszczu na plus. Normalnie jem smalec z boczkiem łyżką. Masło też. Jakoś trzeba formę zachować.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@bartosz325: Jak ktoś ma czas, to można kupić suchą ciecierzycę, ugotować i z przyprawami blenderem zmielić. Dużo taniej wychodzi + nie trzeba szukać żadnych specjalnych bio składników, bo to walenie w c---a. Bez jakiegoś dodatku w postaci pomidora albo papryki na kanapce nie smakuje jakoś ultra dobrze.
  • Odpowiedz