Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
#hotelparadise
Ładnie to wszystko napisane!
co do Żmijki, to ciśnie mi się na usta, że to "osobowość paranoiczna", ale chyba jakieś konsylium lekarskie by trzeba zwołać w tym wypadku XD
Jeżeli natomiast chodzi o dogłębne analizowanie ludzi z HP, to mój zapał wyczerpał się wraz z 4 edycją, a "metafizyczny ciężar" Ciposza spowodował we mnie drastyczny wzrost wymagań co do mężczyzn i ogólnie pojętej męskości. (・へ・)
ja mu nie wybieram lektur
Nie byłabym taka pewna czy naprawdę jest świadoma toksyczności
takie typowe; "każdy sądzi wg siebie"
Pytanie tylko dlaczego tak często i tak intensywnie to robi?
W jaki sposób ta zazdrość była okazywana? Była kierowana do Ciebie czy atakowane były też inne osoby?
Była okazywana w zaciszu domowym, czy były publicznie odgrywane sceny zazdrości i wciągane były w to osoby przypadkowe, które obok akurat
W moim przypadku zazdrość była wywlekana głównie na zewnątrz, niemal każda koleżanka z pracy była potencjalną osobą która mogła mnie ukraść, a na facebooku każdy lajk czy komentarz wymagał wnikliwej oceny... Kilka
@bubba222: Ja nie uważam, że Jay daje się urabiać wręcz przeciwnie, on ją stopuje i ustawia, a ona bardzo liczy się z jego zdaniem i opinią. JJ w przeciwieństwie do niej robi to zawsze taktownie