Aktywne Wpisy
OVHcloud +118
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +625
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Pacyfikował własnych obywateli, wysyłał b--ń, która służy teraz do mordowania wrogów Rosji, jak widać, niezależnie, kto wygra #wybory we #francja to Francja będzie wmawiała Europie Środkowej, że wysyłanie broni do Rosji jest dobre, a większym problemem jest rusofobia w naszym kraju, Estonii, na Litwie czy Łotwie ¯\_(ツ)_/¯
https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/francja-dostarczala-bron-rosji-zlamano-zasady-przyjete-w-ue/t6n4p6l
#bekazlewactwa #lewackalogika #rosja #ukraina #wojna #4konserwy
@Roger_Casement: Zupełnie tak jak podniecali się Tuskiem, chociaż niektórzy nadal mają złudzenia co do intencji Niemiec i być może tym bardziej Francji (bo dalej) co do nastawienia wobec Rosji
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Tutaj jest zawarta krytyka obu kandydatów, ale jak widać ruskich trolli boli, że ktoś krytykuje Francję za sprzedaż broni Rosjanom
To co napisałeś, to już twoje urojenia. Cały zachód dopiero po ataku Rosji na Ukrainę zrozumiał, że państwa bałtyckie i Polska miały racje co do Rosji i że Rosja nie należy do cywilizacyjnego świata, jak i nie mozna z nimi prowadzić normalnych rozmów, przestań
Brawo, głupszego argumentu na prorosyjskiego Macrona nie słyszałem xD Możesz mi przypomnieć, kiedy Rosja zaatakowała
Praktycznie w ciągu pół roku od tego spotkania Rosja na chama wjeżdża w strefę wpływów Francji w Afryce (Republika Środkowoafrykańska, Libia, Mali) i zaczyna wyrzucać stamtąd
@Roger_Casement: xDDDDD w 2014 roku, to nie zaatakowała Rosja, tylko ,,zielone ludziki''. Rosjanie, mimo że to byli oni, udawali że to