Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

No i dla mnie najważniejsza zmiana:

Teraz przy każdej wrzucanej na moją stronę rzeczy, będzie filmik poglądowy w tym stylu który jest na gifie.
Dla mnie to duża zmiana - wolę pokazywać na filmie jak moje rzeczy wyglądają niż na zdjęciach które bardzo łatwo można przekłamać, albo nie pokazać niektórych szczegółów.

Póki co z paluchami, ale pracuję nad zmianą tego :)
bkwas - No i dla mnie najważniejsza zmiana: 

Teraz przy każdej wrzucanej na moją s...

źródło: comment_1649499005wKb6MiwtQBLBpwO5fECgWe.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 5
@moll właśnie sam nie wiem, ale patrząc wstecz mam o dziwo przewagę pozytywnych doświadczeń z wykopem.

Wiec życz mi kolejnej dekady pod warunkiem że naprawią tagi xD
  • Odpowiedz
@bkwas: ziom, robisz niesamowicie fantastyczne rzeczy, oby to była pierwsza z wielu dekad Twojej pracy, jestem pewien, że kiedyś będziesz w podręcznikach do historii designu. :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Temeris przeceniasz mnie, naprawdę - ale to cholernie miłe Mirku, dziekuję :)

Ja po ludzku po prostu chciałbym mieć dalej swój warsztat i grzebać w nim na pełen etat żeby wyżywać się twórczo. Nie wiem czemu tak mam ale taki styl życia mi bardzo pasuje.

Czy się uda nie wiem, ale cały czas do tego dążę - strasznie bym chciał siedzieć w tym na pełen etat, ale aktualnie moim największym marzeniem
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@dlaczego_nieja tak, potrzebuje na nie trochę więcej czasu bo samo wiązanie zajmuje mi go dużo, ale będą dostępne na pewno - myślę że w przeciągu miesiąca, może szybciej.
  • Odpowiedz
@bkwas: Powodzenia ziomeczku, kolejnych lat na tym k--------u! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wytrwałości i stalowych nerwów z nowymi projektami. Może tryt to dopiero początek ciekawych projektów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@bkwas: ziom, mam więcej szczęścia niż rozumu, bo akurat mi wyskoczyłeś. Zrobiłem mikro(mirko? XD) zakupy, ale jak wpadnie kolejny przelew, to poszukam czegoś fajniejszego.

Masz jakiś przykład bransolet? Bo widziałem kategorię na sklepie, ale teraz tam nic nie ma, a ciekawi mnie jakie pomysły miałeś z tym tematem :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@ja-jasiek dam Ci znać jak będą dostępne :D Jutro się zresztą odezwę bo będę w warsztacie i nie wiem czy przypadkiem nie mam właśnie jednej "powypadkowej" bransolety którą mógłbym na szybko naprawić - dogadamy się :)
  • Odpowiedz