Wpis z mikrobloga

Nawet jeśli Eliza i Jay są razem po programie to nie wróżę im długiego stażu, zamęczą się razem, w końcu znienawidzą i skończą za 10 lat - ona z jakimś poczciwym Grzesiem, a on z jakąś miłą dziewczyną, idealną na matkę jego dzieci
#hotelparadise
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lolek1011: Jay ma chyba 26. Kiedyś się tworzyło. Między moimi rodzicami jest 7 lat różnicy i poznali się jak mama szła na studia. Ale teraz żyjemy w innej rzeczywistości- takiej kolorowej, multimedialnej, szybkiej. A oni są jacy są, więc. Ale oczywiście, jeżeli jest tam coś więcej, to życzę jak najlepiej.
  • Odpowiedz
@Joanna_Maria_W: kiedyś tak, moi rodzice poznali się jak mama szła do liceum xD ale wiadomo dla mnie oni nie sprawiają wrażenia osób które osiada w tym wieku w stabilnym związku chociaż kto wie. Jay ewidentnie odbija sobie lata reżimu treningowego, z mojej perspektywy jest dość dzienny i ma baby face dlatego myślałam że ma może z 22
  • Odpowiedz
@Opportunist: ??? Chodziło mi i o różnicę wieku i o to, że w takim wieku też można zacząć stabilny związek. Ale to zależy od ludzi i osobowości a i czasy też były inne. W twoim komentarzu też się pogubiłam. Nic takiego i co nie tak?
  • Odpowiedz
@Opportunist: O mnie chodzi? Gdzie ty masz skrajne opinie? Ja tylko lata róznicy między ludźmi (na korzyść) i czasy porównałam. Jakby się tak przyczepić, to jeszcze wcześniej ludzie się szybciej w pary dobierali. Teraz jest często inaczej bo ludzie czego innego od życia oczekują. Tu mamy dwie wyraziste osobowości więc może być różnie, ale jeżeli Eliza i Jay są parą, to jak już wcześniej pisałam, życzę im szczęścia.
  • Odpowiedz