Wpis z mikrobloga

Mam taki problem, że potrzebuję kupić prezent w podziękowaniu dla swojego taty. Tata wszystko ma, a jak nie ma, to od razu kupuje, bo go na wszystko stać. Uwielbia markowe ubrania i garnitury, ale ma tego 3 szafy. Drogie alkohole - ma cały barek. Do SPA razem z mamą mają karnety. Zafundować wyjazd też odpada, bo byli już 3 razy w tym roku na urlopie i mają kolejne 6 rezerwacji...
Na prawdę nie mam pomysłu co mu kupić. Tata lubi majsterkować wokół domu i przy roślinach, ale raczej cieszy się z poczucia dbania o swoje, niż z samych prac ogrodniczych, nie jest to jego pasją. Właściwie nie ma pasji ani zainteresowań poza pracą, ale ma też już wszystko co można kupić biznesmenowi: skórzane teczki, torby i aktówki, pokrowce na klucze, telefon, długopisy, wizytowniki itp.

Mamie kupiłam złota biżuterię, bo tego nigdy dość, a też wszystko ma albo co nie ma to sobie zaraz kupuje. Jaki jest odpowiednik takiej rzeczy u mężczyzn XD?

#niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #modameska #zakupy
  • 69
@jatylkozapytac: Oprócz mundialu będziesz miała mecze o nic, później dopiero eliminacje do Euro od marca, ale dopiero w październiku będzie losowanie grup, czytaj do tego czasu biletu nie kupisz. Ewentualnie można próbować kupić na finał Ligi Mistrzów. Oczywiście tak na Mundial jak i na Ligę Mistrzów chętnych jest wielokrotnie więcej i trzeba mieć farta. Są tez biura podróży organizujące wyjazdy razem z biletem, ale koszty są dużo wyższe.
@alma_: jego 6 zer na koncie połączone z zakupoholizmem (kwestia 'wszystko ma') oraz zaburzenia ze spektrum autyzmu, przez ktore jest bardzo zamkniety.

Poza biletami na mecz nie pojawilo sie w zadnym komentarzu nic, czego by juz sobie nie zdazyl kupic sam.