Aktywne Wpisy
WielkiNos +244
Amstaf pogryzł dwuletnie dziecko, że aż wyglądowało w szpitalu. Według psiarzy winne jest dziecko, bo dzieci w tym wieku są nieobliczalne. Piesek się na pewno tylko bronił.
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
#psiarze #bekazpodludzi #dzieci #wielun
smutny_kojot +13
To wszystko nie skończy się dobrze. Ludzi #!$%@?ło. Ale tak to jest, jak nie było wojny od 80 lat i nawet plemniki januszy zapomniały już, żeby przekazywać pioterkom i oskarkom podstawową informację, że wojna to ostateczność i nic dobrego nie przynosi poza zyskami tych, którzy pociągają za sznurki. Ludzie sami się muszą znowu o tym przekonać na własnej skórze, żeby wystarczyło serum mądrości na kolejne 80 lat. A jak ktoś myśli, że
Na prawdę nie mam pomysłu co mu kupić. Tata lubi majsterkować wokół domu i przy roślinach, ale raczej cieszy się z poczucia dbania o swoje, niż z samych prac ogrodniczych, nie jest to jego pasją. Właściwie nie ma pasji ani zainteresowań poza pracą, ale ma też już wszystko co można kupić biznesmenowi: skórzane teczki, torby i aktówki, pokrowce na klucze, telefon, długopisy, wizytowniki itp.
Mamie kupiłam złota biżuterię, bo tego nigdy dość, a też wszystko ma albo co nie ma to sobie zaraz kupuje. Jaki jest odpowiednik takiej rzeczy u mężczyzn XD?
#niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #modameska #zakupy
Flacha, ale jak Twój ojciec ma cały barek to odpada xD
markowe rzeczy i masz taki budżet, to dobre perfumy pokroju toma forda, creeda, parfums de marly. Można byłoby jeszcze mówić o dobrym smartwatchu albo słuchawkach bezprzewodowych z wyciszeniem otoczenia - jeśli to w ogóle jego vibe
Komentarz usunięty przez autora
@zdrepcevakrv: o, zaplaniczka to tez super pomysl! Dzieki!
@dondon: hurrrr do ciapatych mnie wysylacie durrrr. Tata tradycjonalista :) ale niebieski caly czas szuka odpowiedniego meczu wiec pomysl aktualny
Komentarz usunięty przez autora