Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
Chcemy się z wami przywitać i dać wam znać że istniejemy. W tym celu organizujemy #rozdajo. Do zgarnięcia jest #nintendo Game& Watch - Super Mario Bros ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W ramach przywitania kilka słów o nas:
Kieszonsolka.pl - dopiero co uruchomiliśmy nasz sklep do którego serdecznie zapraszamy :)
W naszej ofercie znajdziecie różnej maści #konsole, które możecie zabrać wszędzie ze sobą bo mieszczą się do kieszeni! Nie sprzedajemy tandety - nasze produkty to precyzyjnie wybrane konsole, głównie do #retrogaming i #emulacja.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzin i zakupów.
Wracając do konkursu, zasady są proste:
- żeby wziąć udział, trzeba zaplusować ten wpis
- zielnonki nie biorą udziału
- wyniki konkursu podamy jutro o 18:00
- losowanie za pomocą #mirkolos
- zwycięzca będzie musiał podać na PW dane do wysyłki (imię, nazwisko, telefon, adres, poczta)
- kieszonsolkę wyślemy do was kurierem
Powodzonka i miłego dnia! :)
@mirindo:@Kieszonsolka: To ja się pochwalę. Mój gbc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirindo: To ja pokażę swój ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora